AKTUELNO

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, u vrućoj stolici našao se otac aktuelne učesnice "Elite", Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, te se osvrnuo na aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Na samom početku, Taki je prokomentarisao sukob Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo.

- Oni su videli da je došao kraj i sada su svi počeli da fejkuju, tako da su ovo po meni fejk svađe i fejk priče - rekao je Taki, a onda se osvrnuo na odnos Janjuša i Aneli:

Janjuš je uvek imao dogovor sa svojom ženom, a ova mala se upecala na Janjuševu priču i vidimo sada kako prolazi - rekao je on.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o odnosu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, Taki smatra da su dosadili, kako kaže, i Bogu i narodu.

- Dosadili su i Bogu i narodu. Mislim da Ša zna šta radi i da drži konce u svojim rukama. Stanislav se dečko ne meša, on sa Majom na garnituri, tako da mislim da oni sada igraju rijaliti - rekao je Marinković.

Kako je već danima unazad jedna od glavnih tema raskol prijateljstva Slađe i Maje, Taki je otkrio kako gleda na to, ističući da je Poršelina zapravo Urošu Rajačiću utešna nagrada, jer nije mogao da bude sa njegovom ćerkom.

- On je probao kod Maje, kod nje nije upalilo, probao je kod Jovane, pa sada kod Slađe, tako da je utešna nagrada. Ja mislim da je ovo čisto fejk, radi rijalitija - rekao je on, a onda je dodao:

Foto: RED TV Printscreen

Prošle godine su bile najbolje, jer je Maja bila "prva tema", non-stop je bila oko nje...Ja sam uvek govorio, nemam šta da pljujem Slađu, onaj ko je "glavna tema", ona prilazi. Ja sam Slađi rekao u oči da nije prava prijateljica Maji. Kada je bila anketa: "Ko treba da pobedi", prošle sezone, ona je navela nekog drugog, a ne Maju. Ona je bila u super odnosu sa Slađom, a šta se desilo u Budvi, to su ženska posla - rekao je Taki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs