AKTUELNO

Progovorili o svemu!

Sinoć je održana emisija 'Pitanje novinara', ali pre toga održan je i 'Baraž' u kom je Veliki šef dao mogućnost starim učesnicima da se vrate u Elitu i time produže svoje učešće. U studiju voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju neke od starih učesnika koji su se borili za povratak u Belu kuću. Voditeljka je pročitala imena učesnika:

Aleksandar Anđelić, Bogdan Ilić, Slađana Lazić Bošković, Vivien Kurtović, Marijana Špirić, Vesna Ćuruvija, Tamara Božović, Jelena Mandić, Dragana Jeremić, Pavle Mileševski, Valentina Živić, Boža Džons, Sloba Josipović - pročitala je voditeljka Ana Radulović.

Voditeljka je dala reč novinarima kako bi postavili pitanja starim učesnicima o aktuelnim temama u Eliti.

Ja bih volela da se vratim, ja nisam fina mirna i ćutljiva, ali sam u Eliti bila i to mi je prijalo. Sada kada bih se vratila ne bi to bilo tako, komentarisala sam, mnogi mi zameraju što nisam bila drska. Bili su iz fazona da se vratim. Promeniću to, komentarisaću više za stolom - rekla je Vanja.
Ja sam radio sa decom i da mi neko dodeli nadimak kockar. Voleo bih u oči da ih pitam to isto. Možda nije primerno da kažem ko se bavi prostitucijom, kockom, lekovima. Bebica se kockao sa mnom 12h on je prvi, Janjuš isto. Ja sam bio u lošem svetu. Ostalo ću vam reći unutra. U proteklih 4 dana moram da se zahvalim porodici Šparavalo, dali su mi ceo istorijat Anđelini, pozdravila me baba. Anđelina mama mi je dala poklon - rekao je Aleksandar Anđelović.
Moj neki stav je da ako je odnos normalan, okej je da bude sa Bojaom ili s kim god. Nije bitni muško - žensko, ovo je nenormalan odnos. Ja sam obećao njenoj mami da će ta devojka ličiti na nešto. Ja ulazim da je preotmem od Bojane - rekao je Aleksandaar.

Aleksandar Anđelić i Dragana Jeremić ušli su u žestok rat zbog njihove burne veze iz prošlosti. Ona ga je optužila da je kockar i da joj duguje pare dok je on počeo da se pere.

On mene oće da navuče da produbimo temu. On je manipulator, uvek me je lagao i varao -rekla je Dragana.
Ja sam bio loš prema njoj, nisam bio dobar, lagala je i ona mene. Ja sam priznao za moju kocku i sve ostale dugove -rekao je Aleksandar.
Ja bih volela da on uđe u unutra i da mi vrati sve dugove koje mi duguje, on je meni tražio pare za neku licencu i na kraju mi je rekao da je sve potrošio na kocku -rekla je Dragana.
Pa kad bi me odblokirala možda bih te i vratio pare, meni njeno ništa ne treba, ja nju spomenuo nisam. Ona je samo stala sa mnom, blokirala me je napolju i to je to -rekao je Aleksandar

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Slađi Bošković koja je otkrila da je muž prevario dok je bila učesnike Elite 7.

Nismo više zajedno, nisu se neke kockice sklopile. Mislim da me je prevario, trebala sam da slušam Đedovića - rekla je Slađa.
Kako komentarišeš odnos Bebice i Teodore - upitala je Ana.
Ona mora nešto da kaže da bi oprala sebe, njoj bi bilo ispod časti da kaže da je Slađa prekinula odnos. Taj odnos je morao da se prekine. Njihov odnos Bbebice i Teodore meni je to sve samo veza nije, vređanje, ponižavanje, tuča - rekla je Slađa.
Ne mislim, mislim da jje htela da ubije monotoniju pošto joj je sa Nenadom u vezi užas - rekla je Slađa.

Vanja Živić i Slađa Lazić Bošković iznele su sav prljav veš o Teodori Delić, pa progovorile o aferi sa Erom Ojdanićem.

Reći ću ono što je na mom srcu, ostala je raja i fukara na belome lebu, da ne budem prosta i onako kako ne dolikujem - rekla je Dragana.
Imam ja da kažem nešto za lubeničara, rekao mu je Era da će da ga uhvati pod dvoje samo da izađe napolje -rekla je Vanja.
Ja svašta nisam čula izgleda o njoj a bile smo drugarice -rekla je Slađa.
A izgleda da je bila i sa Erinim unukom koliko znam -rekla je Vanja.
Da to je provereno i ja sam to isto čula -rekla je Slađa.

Ana Radulović porazgovarala je sa Draganom Smiljanićem Gagom koji je otkrio detalje svoje afere sa Milicom Veličković.

Bio sam jako kratko, nisam imao dovoljno vremena da se dokažem i pokažem. Ja pozanjem dosta učesnika, Milicu, Janjuša - rekao je Dragan.
Pomenula bih Marinkovića, dobili su č nadimak, čmarići, ima vremena za njega, karijera pred njim je. Ljudi gej populice jedva čekaju da ga vide, prosto ga podržavaju pripadnici LGBT populacije, on pripada toj populaciji, imao je aferu sa frizerom, to je apsolutno istina, krije se i nosi masku. U braku je samo fiktivno, to zna i njegova lepša polovina čMarinkovićeva, biće posla sa njim kada izađu. Ona voli mešano meso. Njegova i frizerova veza je bila javna, trajalo je to, verujem da traje i dalje. Tu nema nikakve ljubavi - rekla je Vanja.

Aleksandar Anđelić otkrio je da ima poverljive informacije o Anđeli Špravalo koje će je vratiti na fabrička podešavanja, pa osuo paljbu po Munjezu i Ša.

Slušam sve ali ne bih sad da produbljujem. Najviše me je iznenadilo kad sam izašla iz rijaltiija vređanje mog druga dotadašnjeg Lakića zato što ga nisam postavila za vođu. On se posle malo odledio pa se izvinio i nisam mu ja to uzela za zlo. Drago mi je što je to bio moj kolega novinar Đedović i kasnije je i on to prihvatio. Aneli je jako loša glumica da li iz španske ili turske serije, ja sam joj tad to rekla i na kraju se to i ispostavilo. Takođe sam rekla da je i Miona loša glumica jer za to moraš biti potkovan,, takođe i Anđela jer mislim da može da se odglumi sve to -rekla je Vesna.
Vi stvarno mislite da Anđela može da glumi sve to u tim godinama -dodao je Aleksandar.
Mislim da ona ima i nekih prishičkih problema ali ne bih da ulazim u to, kasnije joj se i Bojana nakačila i mislim da bi joj Aleksandar u tome pomogao -rekla je Vesna.
Ja imam neke informacije o njoj koje će uspeti da je promene, to je moj talenat u komunikaciji jer radim već dugo sa mladim ljudima i mogu da ih preokrenem -rekao je Aleksandar.

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Vivien Kurtović kako bi otkrila detalje razgovora Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Miona je došla kod mene u sobu u karantinu i pozvala je Stanislava .Ona je non stop pričala ja ne znam šta će tamo da se desi i to ponavljala. Ja njega nisam čula šta je on pričao, ona je njemu pričala da ga voli, meni je rekla da jako voli svog dečka, stalno mu govorila ja ne znam šta će da se desi. Kao da ga je pripremala da će da napravi neki šou - rekla je Viven.
Mislim da jeste, ali njoj je trebalo nešto više. Došla je u Elitu i videla da joj to za karijeru neće odgovarati, mislim da ona ne voli Nenada, verovatno je sad tenzija u njoj i ona ne zna šta će. Mislim da će ona na kraju da ostavi Nenada - rekla je Viven.
Ja sam bio u kontaktu sa Stanislavom, on je na sve moguće načine pokušavao da dođe do Mione, pokušavali smo da unesemo nešto. Ona je dobila neke pogrešne informacije i da se zato okrenula u Ša. Mislim da su joj te informacije odgovarale, mislim da ona itekako igra igru. Njoj je veliki problem Maja sada, volep bih da vidim u narednom periodu - rekao je Gaga.

Bivši učesnici su nastavili da komentarišu aktuelne teme iz Bele kuće.

Miona i ja smo uvek bili okej i to je sve, nisam ispratila toliko sezonu -rekla je Jovana.
Ja kao da sam osetila tragediju svog brata i onda sam se isključila u rijalitiju, inače mislim da sam dobar komentator -rekla je Vivijen.
Naravno mojim dragim ljudima, ostali su mi nebitni, komentarisaću sve u Beloj kući bez zadrške -rekla je Vanja.

Voditeljka Ana Radulović saopštila je ko su četiri osobe koje se vraćaju u Elitu.

Prva osoba koja se vraća u Elitu i dobija drugu šansu je Boža Džons - rekla je Ana Radulović.
Druga osoba koja će zajedno sa Božom krenuti je Vanja Živić - rekla je voditeljka.
Treća osoba je Slađa Lazić Bošković - rekla je Ana.
Četvrta osoba koja se vraća je Pablo - rekla je Ana.

Četvoro izabranih ukućana od strane gledalaca vraćaju se u Belu kuću. Vivijen Kurtović je totalno razočarana što se nije vratila na imanje.

Mislila sam da ću da se vratim ali eto nisam. Drago mi je što su se oni vratili i to je to -rekla je Vivijen.
Meni je drago zbog Bože kao da sam se ja vratio -rekao je Ramiz.
Ostaću u kontaktu sa njenim roditeljima, videćemo za dalje, svaka čast svima koji su izabrani -rekao je Aleksandar.

Posle baraža koji se održao ove noći, četiri starih učesnika koje ste vi izglasali dobili su još jednu šansu da se pokažu u rijalitiju Elita. To su Vanja Živić, Boža Džons, Pablo Milevski i Slađa Lazić Bošković. Oni su upravo ušetali u Belu kuću, a mnogim takmičarima popadale su vilice kada su ugledali baš njih četvoro na vratima Bele kuće.

Veliki šef je izabrao specijalnu muziku kako bi dodatno ulepšao ulazak ovih učesnika.

Nakon baraža krenula je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnji voditelj je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su nikada naoštreniji da skinu sve maske ukućanima. Nenad Aleksić Ša otkrio je detalje haosa sa Mionom jovanović, mnogo ga vređa njeno konstantno psovanje kada nema potrebe za tim.

Onako sam. Šta da ti kažem, ono što se desi za stolom to je uvek okidač, iznerviralo me što je neke detalje ružne pokušala da mi nametne, ništa strašno što bi moglo naš odnos da poremeti u bilo kom smislu. Nešto što je normalno i zdravo da se sruši, nikad nije tako reagovala kao na to. U ovom slučaju stvarno ne razumem, ali milion puta sam rekao kakva god da je rasprava ne možeš da me psuješ -rekao je Ša.
Postoje situacioje gde je rasprava i svađa i ja to stvarno ne zameram. Kad je rekla da sam smećar ja to kapiram da je bilo u afektu ali ne mogu da razumem kad nije žučna rasprava da se tako nešto kaže, to mi nije jasno. Doživljavao sam ovde neke psovke od učesnika ali nisam navikao na takve stvari napolju. Tako sam odrastao i ne mogu to da pojmim u glavi. Ja sam to nekako skapirao kao nešto da je iritiram sam po sebi -odgovorio je Ša.
Konstantno me ponižava i vređa ničim izazvana, ja više ne znam šta smem i šta ne smem da kažem. Ona nema ni jednu sitnicu da mi zameri u tome što sam rekao. Niti sam lagunjao, niti ptičao nešto što nije istina pa da se tako ponaša prema meni. Nama jeste loše i veza nam izgleda toksično sa svih strana -rekao je Ša.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi progovorio o problemima u odnosu sa Mionom Jovanović.

Sve što se tiče priče vezane za bivšeg dečka, ja razumem da je to tema, ali ne mora da se produbljuje tema, nema potrebe da se priča detaljno o nekim stvarima. Pričanje o bivšem na neki način ono povređuje mene, ako joj nije stalo do bivšeg momka onda neka seče. Nigde ne može da ona mora opširno i duboko da priča, to su detalji koje niko ne mora da zna. Da ti postavi neko pitanje kakav vam je bio se*s, ne moraš da odgovoriš. Ne postoji nijedna osoba kja uđe u vezu sa drugom osobom i non stop se vraća na bivšeg - rekao je Ša.
Ja nju shvatim kao jako moralnom devojkom, ali da ja izađem i dođu ljudi i kažu mi da je psihopata ovo ili ono, mene ne zanima, meni je bitno kakva je meni. Ona ako će da sluša šta joj ljudi pričaju, meni su to sve izgovori da me ostavi - rekao je Ša.
Isti taj Majčica je poštedeo Stanislava i poslao moju devojku dva puta u izolaciju. On je pokazap u više situacija jedno drugo i peto. Ja nisam očekivao takve stvari da izgovara, ali opet sam na oprezu ko je meni prijatelj ko nije. To su Marko, Jovana, Žana - rekao je Ša.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Aneli Ahmić kako bi otkrila da li stvarno Mioni truje mozak i indirektno utiče na nju da raskine sa Ša, kako reper ističe.

Ne trujem ja Mioni mozak, govorim joj to iz dobre namere. Rekla sam joj da mi je bolesno da su pet meseci zajedno da oni nijednom se nisu rastali na jedan dva dana. Šta bi se desilo kada bi se rastali. On kaže da ona njemu govori ispod posteljine da ga voli, ona kaže da kad je pita ona odgovori. Nek joj dda neki ultimatum, pa da se razdvoje da vidi da li će ga se uželeti. On je nesiguran u sebe, on je preljubomoran na Stanislava. Ona se izjasnila da se neće pomiri, on isto. Ona voli Ša, ali ova njihova situacija mi je bolesna, da ti ne možeš jedan dan da se odvojiš da vidiš kako će da se ponaša. Ja bih volela da mi neko opali šamar, nego da me neko psihički maltretira. Ja verujem da kad bi napravili to jedan ili drugi da bi bila malo drugačija situacija, a ne svaki dan isto. Daj nešto da promenite, kao što smo ja i Janjuš radili, posvađali smo odem na dva tei dana, iskuliramo se, pa se pomirimo - rekla je Aneli.
Miona je luda, ona se ne sklanja, ona ćuti i drži u sebi, ona će pući jednom i preseći potpuno - rekla je Aneli.

Miona Jovanović otkrila je da joj je ceo odnos sa Mionom toksičan kao i da gubi nade i ne vidi budućnost sa njim.

Isprovocirao me je više puta u emisiji, ja sam mu rekla da nismo srećni, pa je bio haos i svađa. Faktički je rekao da sam ja lažov i da kao menjam priče. Rekao je da mu pričam sa strane da ga volim i to jeste istina, tu nije ništa sporno. Sve sam ja rekla kako treba, i onda se on seti nekih stvari i dođe do rasprave. To što sam ja rekla da nam nije dobar odnos i da nismo srećni to je istina, u nekim momentima smo srećni ali je nama većinu vremena loše. To što pričamo i maštamo da će nam biti lepo napolju ja ne znam šta će biti -rekla je Miona.
Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pede*ske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla to je ludilo. Situacija je sve gora i gora, rekla sam mu da ne želim da ga poljubim on je počeo da lupa po kupatilu i da pravi scene. On ne želi da prenoći i da se smire strasti već pravi cirkus i onda se izvređamo međusobno, on je meni uzvratio itekako sve što sam rekla. Jako mi je bilo ružno ono što je rekao da sam sa njim zbog popularnosti i da sve ima veze sa Stanislavom sve što ja uradim -odgovorila je Miona.
Trenutno nemam tu želju ali kada imamo tu svađu htela sam da me ostavi na miru. Kod njega to ne može jer ako sam njegova devojka ja ne mogu da ne želim da ga poljubim, ljuta sam bila više puta. Činjenica je da ako nastavi sa lomljenjem i rastrojstvom da neće biti dobro, jer baš mnogo prenagljuje pa mi posle plače kako nije dobro i onda se opet svađa sa mnom i tako ide u nedogled -rekla je Miona.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi otkrio kako se oseća nakon Mioninog izlaganja.

U pravu je sve, otvorila mi je oči i sad sam skapirao da sam toliko jedan grozan lik. Izvinjavam se narodu što moraju da gledaju ovako lošeg lika - rekao je Ša.
Ja sam imao drugačiju sliku o sebi svih ovih dana, sad sam ubeđen da ja živim Trumanov šou, ali izgleda sve to kroz moj život. Ovo je realnost i ja sam živeo u zabludi da sam ja okej kul lik, ali žao mi je što su me svi tapšali napolju, skapirao sam da je sve to trumanov šou - rekao je Ša.
Meni deluje kao da mu se ne sviđa šta sam pričala, ali Bože moj valjda će skapirati nešto. On stalno priča da je savršen, ali nije savršen nek to shvati. Ja ništa nisam rekla da on nije top u karijeri i sve to, ali sada sve pokazuje loše strane. Da je on predobar čovek jeste, da je lojalan jeste, ali da nema savršene postupke nema, nije savršen. U nekim situacijama se ja ne osećam lepo, pobegla bih iz svoje kože. Kada kažem iskreno to kod njega izazove haos. Kada sam sinoć bila najiskrenija on je počeo da lomi - rekla je Miona.
Još jednom da apelujem na ljude da pogledaju trumanov šou. Ništa je ne demantujem, ona mene tako vidi. Da ne pričam o karijeri, kakav odnos imam sa ljudima, mnogi me poznaju, tako da ja pričam komplet ljudi koji me poznaju. Ja sam shvatio kakav sam čovek, da sam imao pogrešnu percepciju svega onoga što jesam, slažem se u potpunosti sa njom - rekao je Ša.

Vanja Živić je prokomentarisala odnos Mione i Ša, pa poručila Aleksiću da ljubav nije kada gušiš partnera, te smatra da mora da povuče ručnu.

Ne deluju mi srećno ni on ni ona. Ljubav je kad ti neko prija i kad si srećan. Meni ne deluje da joj on prija u ovim trenutcima. Po svoj prilici ne vidim ni jednu svetlu tačku u ovoj situaciji, ne znam šta treba da se desi. On nju mnogo guši, rekla sam mu pusti je, neka igra sa drugaricama i neka se druži, taj jedan dan u nedelji napravite kao da je izašla sa drugaricama u grad, shvatam ja i nju jer je on stalno pritiska, jel me voliš i ostala pitanja. Miona je prosto hladnija i to je njen karakter, svi smo drugačiji, nije tako bilo na startu i na početku. Ša je takav on se lako vezuje ali mora da postoji neka granica, previše gušenja ne dovodi ni do čega u odnosu. Ako ti je do nekog stalo treba da ga pustiš da diše. Ša je u svakom odnosu bio ovakav samo su devojke drugačije, on je svima drugima dobar a za sebe je najgori -rekla je Vanja.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Uroša Stanića kako bi dao svoj sud o problemima Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Reakcije od Ša su mi preterane, guši Mionu, ima preterane reakcije prema njoj, mislim da njihova veza nije slobodna, veza je sa pravikima, ultimatumima. Njihova veza postaje sve više i više cirkus, ne vodi ničemu, sve je postalo degute, kliše za moje viđenje. Nije Ša lud i Miona izaziva to kod njega, ali sve nekako može mirnijim tonom, sporazumnim govorima. Mislim da će tek biti veliki debakl i veliki cirkus - rekao je Uroš.
Niti je Ša srećan, niti je Miona. Ovako se dve osobe ne ponašaju srećno, mislim da će biti još gore i turbuletnije, mislim da će napolju biti sto puta gore. Miona je pevačica biće sto puta više opsesivnih scena, nemoj da zaboravimo kakav je bio prema Vanji i Ivani, ne vidim da će Miona doživeti bolju sudbinu - rekao je Uroš.

Anita i Anđelo komentarisali Milenu Kačavendu.

Bez okolišanja to je bio Janjuš i na sve to je izneo šta misli o meni i kakav je naš odnos realan. I Milena takođe koja je tu od novih napadača. Milena ima problem sa nama, mi nemamo ni sa kim problem, ja nemam ni sa kim konflikte ovde osim sa Matorom, nikada nikog nisam prvi uvredio i napao. Ona očito ima neki problem sa nama ali nas iskreno ne interesuje -rekao je Anđelo.
Tu postoji nešto dublje od cimeta, ona je rekla kad se vratila da će po svima da oplete i ja sam shvatila da sam ja u toj ekipi koje će da napada. Četiri osobe koje ponižava su Miona, Aneli, Anđelo i ja -rekla je Anita.
Smatram da ima animozitet prema Aniti zato što nije realna i zato što je pristrasna i gleda samo ljude oko sebe i da misli drugačije ne bi to nikad rekla. Od kako se sprijateljila sa Matorom ne može da gleda Anitu očima. Njoj je pukao brak i prijateljstvo od 25 godina i onda ona govori nešto za nas, ako predviđa naš krah kako nije predvidela svoju propast -rekao je Anđelo.

Voditelj Darko Tanasijević podigao je Milenu Kačavendu kako bi progovorila o svom sukobu sa Anitom Tomić i Anđelom Rankovićem, te se umešala i Matora.

Što se Anite tiče traje od uvek, ja moje mišljenje nikad nisam promenila. Ja mimo stola nisam neko ko provocira i neko ko dobacuje. Kada sam se vratila i rekla da više neću biti suzdržana, to sam tako i mislila. Nemam nijedan dobar razlog da ćutim. Isprovociralo me je u ponedeljak Matorino izlaganje, znaš koliko me interesuje pristrasni ste, jok i nisam. Nisam ja sudija ovde da moram da biram. Naravno da jesam, kao što su i njima ljudi. Meni je pun kofer da slušam baljezgarije, mnogo mi je sve ovo jedna velika farsa. Svako Matorino izlaganje se svodi na to da Anđelo nju demantuje, iz svih tih demanta svaljuje se na nju, povraća mi se. Oni mene ne zanimaju, ali ću ovde da komentariše. Mnogo su ih naturirali, ovde se već zna ko su finalisti, pobednici. Ne može niko da zaboravi da je ona ušla sa Matorom, da je živela sa njom. U ponedeljak kaže Anita njeno dete bilo kod Matore deset dana, ovde se se*e po Matoroj - rekla je Milena.
Njen dečko bivši je pravio problem da dete živi sa dve žene - rekla je Matora.
Niko nije rekao da je Matora najgora jer je Aleksej bio deset dana, poenta je da dete nije živelo 3 meseca - rekao je Anđelo.

Milena Kačavenda komentariše njen sukob sa Anđelom i Anitom.

Neke stvari ne mogu da se zaborave, imam utisak da se neke stvari stavljaju pod tepih, ona je sama rekla da se pere od svega. Kod Anite je evidentna promena ali ne mislim da je ta promena prava, ovde se vodi rat oko plasmana, znaju se sva mesta. Po meni Anđelo nema kodekse pa je marno dva puta drugaričine devojke, ja smatram da su foliranti oboje i da je Anđelo ušao ciljano u odnos i da kalkuliše. Za taj cimet je rekao da me je čekao, mene interesuje zašto se baš sad upalio na mene, osetim ja peckanja i koristi razne stvari. Oni me sad optužuju da sam ja na Janjuševoj strani i da sam zaljubljena u njega to je netačno, ja sam njemu danas rekla da je pogrešio. Mene niko ne interesuje ali ću da komentarišem kako ja to vidim. On uvek pptencira da je obrazovan i da je graski momak, pa šta ovde ima mnogo ljudi sa fakultetskim diplomama. Zna on da ja njega ne volim i njemu je to jasno, ja imam svoje ispade jer sam prošla težak period, tako je kako je ali ja iz svoje kože ne mogu da izađem. Sad se obraćam naciji i govorim im da je ovo sve isfingirano ovde i da oni organizano skaču na sve -rekla je Kačavenda.
Ništa novo i čudno, Milena je oduvek imala animozitet prema meni, kad sam ušla u odnos sa Janjušem ona je prestala da me vređa i osetila sam da me gotivi, stvarno je bilo obostrano to simpatisanje, upoznala sam bokju Mileninu stranu ali kad god bi se posvađala sa Janjušem ona je menjala ploču, tako da mislim da je prevrtljiva -rekla je Aneli.

Joca Novinar podigao je Anđelu Šparavalo kako bi progovorila o odnosu sa Bojanom Pavlović, te je pomenula i brojanicu koju je dobila na poklon od majke.

Mnogo je to lep gest, verovatno je htela da mi pokaže da me čuva i da je tu. Sigurno je ljuta na mene zbog laži koje ja prezentujem sve, ali eto volela bih da se ne ljute otac i brat, ali volela bih da odem s njom čim izađem 7 dana na neko putovanje da o svemu pričamo i da joj eto ja njoj priuštim neko putovanje, pošto je ona meni sve priuštila u životu - rekla je Anđela.
Ne, ja sam sve preuveličala. Sve što sam priča ao njoj to je bilo iz nekog besa, ja sam nekako na taj način da naštetim njoj, da joj vratim što me naziva bolesnicom. Mogu da zamislim šta je napolju - rekla je Anđela.
Ja to ne mislim, rekla sam u svađi. Ja sam u tom trenutku i besu to rekla, kao da je sa mnom zbog novca, to je glupost. Devojka je samostalna, radi, ima svoj posao, završila je fakultet, ne mislim da joj od mene treba ikakva korist - rekla je Anđela.

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza ušli su u raspravu nakon Miličinog saznanja da je Terza imao odnose sa Sarom Marbeljom.

Mi smo se pomirli, sad smo na relaciji dobri pa loši. Jako teško funkcionišemo jedno bez drugog i ipak ne mogu da je ostavim samu i mislim da je malo pomogao taj period razdvajanja. Danas je saznala da sam imala neku akciju sa Sarom pren nego što je ispala i onda smo imali svađu. Ja sam joj rekao ako hoće da pređe preko toga neka pređe, bilo je sve na pola sa Sarom. Bilo je malo intimnog odnosa ali ja tad nisam bio u vezi sa njom i ne može meni ona to da zamera. Ja sam takav da ja odma nastavljam dalje kad završim sa nekim -rekao je Terza.
Čin kao čin je nebitan, poenta je što me je lagao i kleo se da nije bilo ničega, ja budaletina poverujem da nije bilo ničega i onda dolazim na kraju na istu stvar, samo ne znam čemu sve to laganje -rekla je Milica.

Joca Novinar je podigao Slađu Lazić i Uroša Rajačića kako bi progovorili o mogućem ulasku u vezu.

Joco, dosta smo se mi zgotivili, juče smo pričali u vešeraju, bilo je kroz sprdnju. Ona mi je to rekla, da sam joj top, da smo se povezali, da bi mogli imati neki odnos. Ona bi bila sa mnom, ali neće na televiziji da ima se*sualne odnose - rekao je Uroš.
Ja sam šokirana zašto nas ljudi povezuju. Rekla sam da ovde neću imati vezu nikakvu, jer ovde sa muškarcima nema ništa sem se*sa. Ja iz poštovanja ne bih mogla prema sebi da imam na televiziji - rekla je Slađa.
Uroše da li si ti prišao Slađi i hteo da skineš blindu - upitao je Joca.
Nisam stvarno - rekao je Uroš.

Autor: A.V.