AKTUELNO

Ćuju se svadbena zvona!

Hrmonikaš Aleksandar Sofronijević staje na ludi kamen, a mi vam otkrivamo za kada je zakazano venčanje sa lepom doktorkom sa kojom je mesecima u vezi.

Muzičar je ovu vest potvrdio za domaće medije, a venčanje je zakazano za 7. maj i održaće se u restoranu „Topčiderac“ u Beogradu gde i on sam često nastupa sa svojim orkestrom. Kako saznajemo sve zvanice su pozvane, a Sofra i njegova lepša polovina isplanirali su sve detalje.

Da, tačno je, ženim se sedmog maja. Jako sam srećan i uzbuđen, jedva čekam i svi moji prijatelji jedva čekaju – ushićeno je rekao za Kurir, pa nastavio da priča o danu koji će mu obeležiti život.

Foto: Foto: Bojan Stevanović

Sviraće na svadbi orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika, mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva. Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu Muharem Hadrović uz vokale Filipa Miladinovića – kaže muzičar koji otkriva i specijalno iznenađenje za tu noć.
Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće čak 400 ljudi – zaključuje vidno raspoložen Aca za pomenuti medij.

Muzičar je jednom prilikom za Grand otkrio ko će mu svirati na svadbi i tada je priznao da će taj dan biti poseban za njega.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jedan ozbiljan proces. To moraju da budu sigurno neka dva ili čak tri orkestra uz obavezno moje tamburaše koje najviše volim. Videćemo, otom-potom. Javićemo kad bude bilo i ko će biti– rekao je tada.

Podsetimo, on je nedavno za naš portal otvoreno govorio o devojci i tada je istakao da je konačno našao ženu svog života.

Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni ali otom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo – rekao je ranije Sofronijević za Grand.

Autor: Pink.rs