AKTUELNO

Na internetu je osvanuo oglas u kojem su na prodaju oglašena tri placa na samo 10 kilometara od Divčibara. Svi placevi imaju izlaz na reku, a cena iznosi samo 500 evra. Cena je mnoge iznenadila.

Ovo imanje nalazi se na dobrom mestu, a izvor pijaće vode je na samo 20 metara udaljenosti od njih, a u blizini je i magistralni put.

Ova devojka je kupila kuću od 1 evra u Italiji i kaje se samo zbog jedne stvari: Evo koliko je tačno potrošila na renoviranje (VIDEO)- Na prodaju placevi na 10 kilometara od Divčibara 10, 14 i 36 ari. Placevi su idealno ravni. Svi imaju izlaz na reku. Izvor pijaće vode na 20 metara od placeva 100m metara od magistralnog puta - piše u oglasu, a navodi se i da je cena 500 evra po aru.

Prema procenama agenata za nekretnine, za vikendicu treba bar 3-4 ara placa.

Podsetimo, Divčibare su prilično popularna planina, a sada za prvomajske i uskršnje praznike, kapaciteti su dupke puni. To znači da se isplati imati biznis tamo.

Poslednjih godina cveta gradnja stanova i apartmana za izdavanje, a prednost je i blizina Beograda, kao i dobar put.

Za razvijanje lokalnog biznisa postoje i razni konkursi, a jedan javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu sredstava podsticaja za razvoj seoskog turizma, koji je raspisalo Ministarstvo turizma i omladine Srbije, završen je 15. aprila.

Autor: