AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnji voditelj je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su nikada naoštreniji da skinu sve maske ukućanima. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza ušli su u raspravu nakon Miličinog saznanja da je Terza imao odnose sa Sarom Marbeljom.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza, kako si, šta kažeš za svoj odnos sa Milicom? -pitao je Joca.
Mi smo se pomirli, sad smo na relaciji dobri pa loši. Jako teško funkcionišemo jedno bez drugog i ipak ne mogu da je ostavim samu i mislim da je malo pomogao taj period razdvajanja. Danas je saznala da sam imala neku akciju sa Sarom pren nego što je ispala i onda smo imali svađu. Ja sam joj rekao ako hoće da pređe preko toga neka pređe, bilo je sve na pola sa Sarom. Bilo je malo intimnog odnosa ali ja tad nisam bio u vezi sa njom i ne može meni ona to da zamera. Ja sam takav da ja odma nastavljam dalje kad završim sa nekim -rekao je Terza.
Čin kao čin je nebitan, poenta je što me je lagao i kleo se da nije bilo ničega, ja budaletina poverujem da nije bilo ničega i onda dolazim na kraju na istu stvar, samo ne znam čemu sve to laganje -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š