AKTUELNO

Šok!

U narednom video-klipu tokom emisije ''Gledanje snimaka'', prikazano je kako Nenad Aleksić Ša kipti od besa jer Miona Jovanović brojne stvari koje mu ne odovaju, što on smatra provokacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, ti si si se iznerviralo jer je Mionu iznerviralo što nisi pokazao bes jer si u Odabranima?! - rekla je voditeljka.
Nije da se ja nisam iznervirao, nego nisam imao ni vremeda da pokažem to. Ona je stavila meni do znanja da je nju to povredilo, što je pokazivanje neke ljubomore, ali neka je tako. Tako vidim da joj je stalo. Ja sam primetio da sam bolji - kazao je Ša.
Tebi je dobro jer si u Odabranima? - upitala je viditeljka.
Nisam to rekao. Ivana, ja sam video da je njoj bilo teško. Bes i suze, sva osećanja su joj bila pomešana. Video sam da Mioni nije lako kad ishitreno reagujem. Ne želim više da je dovodim u tu situaciju. Mislim da je Miona pokazala sve što je trebalo da pokaže kako bi mi dokazala šta oseća - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je začudilo jer je Ša nakon što je stiglo pismo da ide u Odabrane imao normalnu reakciju. Bar da je rekao nešto, ali nije. On je samo otrčao u porodavnicu, bez da ima neku reakciju. Ja stvarno ne sumnjam u njega, ali mi je to tad zasmetalo - kazala je Miona.
Ona je sigurna u njega, ali on u nju nije. On je svestan da će ona njega ostaviti nakon rijalitija - istakla je Miona.
Ja sam lepo rekao da je meni sasvim jasno da je Mioni stalo do mene. Ja znam za koga se borim, zato mi nije žao i da me svi ljudi gledaju kao budalu - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.