AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora otkrile su kako je započeta ''afera'' o kojoj bruji Bela kuća, a reč je o Maji Marinković i muzičaru Nućiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, moram samo da stanem na put nekim nagađanjima. Da ne bude kako sam ja ljubomorna na ceo njen život. Moram da pitam svoju bivšu ženu neke stvari. Da li mogu da te zamolim da ne igraš prljavu igru i da ne pričaš neke stvari, odnosno da ih ne izmišljaš, jer si sa mnom bila u toku nekih dešavanja. Ona sad vešto to koristi, tako što izmišlja da sam ja njoj pričala neke stvari. Govori da sam pričala neke stvari o Đedoviću, ali nije ni ona govorila ništa loše, to moram da kažem. Ona priča ljudima kako sam ja punila njoj glavu o nekim ljudima, a prisustvovala je u taksiju jednoj od situacija - rekla je Matora.
Ne znam ništa o tome. Đedovića nikada nisam ogovarala - rekla je Anita.
Ja znam o čemu je reč. Radi se o pevaču jednom i taksiju u kom smo bili - rekla je Maja.
E, to znam. Radi se o Nućiju. U tu situaciju sam upoznata. To što se sad spominje Nući, to je Matorina drugarica pričala - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, ko je tebi rekao za Nućija? - upitao je Darko.
Neću o tome - kazala je Aneli.
Moram da kažem da sam ja bila na rođendanu Matorine drugarice, tamo ništa nije bilo, nije se ništa desilo. On je bio tamo i to je sve - rekla je Maja.
Anitu je moja drugarica ispovala maksimano, a ona sad govori gluposti. Anita je rekla da je Maja uhodila Nućija. Zamisli pukne bruka da je moja drigarica, koja je menadžerka svim tim pevačim pričala te gluposti, a zapravo je Anita ta koja govori ovakve gluposti - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

A zamisli pukne bruka da te je ta ista menadžerka opljačkala? - dodala je Anita.
Ja sam pare pozajmila, to nisu tvoje pare, nego moje. Kako te samo nije sramota? Anita, nemoj da me prtovociraš, ne komentariši me više. Ja od tebe nisam zaslužila sve ovo. Svaku tajnu sam delila sa tobom. Zbog čega ti pričaš sve ovo? Nije poenta da govoriš ovakve stvari. Ta ista devojka je bila dobra prema tebi, bila tu za tebe, a ti se ponašaš ovako. Šta je sa zobom? Koristiš sve ovo da me zgaziš. Ti ne znaš ni šta pričaš - kazala je Matora.
Matora je rekla da mi nikada Tamara nije ništa loše uradila, a ne seća se kad je bila na kafi sa tom istom Tamarom i snimala je dok mene pljuje - kazala je Anita.
Šta radiš sad? Hoćeš da me ponižavaš? Evo, neka ti bude. Sve i da je istina, šta to menja situaciju? - upitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.