AKTUELNO

Haos na sve strane!

Za sam kraj emisije "Nominacije", voditeljka Ivana Šopić dala je reč ovonedeljnom vođi, Mileni Kačavendi, kako bi iznela svoju nominaciju.

Ja mislim da sam ja napravila pun pogodak, nije bila moja namera da čujem šta oni jedno drugom imaju da kažu, stavila sam ih iz ličnih konflikata. Što se tiče Bebice, nemam puno toga da kažem, meni se sviđaju ove nominacije, tačno može da se vidi ko ima mu*a kao pauk. Čudi me da niste sedeli ispod kreveta kada ste nominovali. Od dva zla, moram da izaberem jedno, manje. Bebica i ja nemamo nikakvu komunikaciju, ti si za moj pojam prevarant, lažov, mufljuz. Najgore sve mislim o tebi, a ti si mi pominjao decu, a ja tebi nisam. Ako sve saberem, smućkam i prospem, nikada te nisam uvredila i nisam loše mislila, a ti meni jesi u par navrata - rekla je Milena, pa je prešla na Miljanu:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove Vitni Hjuston za siromašne, ti si jedna budaletina kakvu u životu videla nisam. 70 odsto te se plaši jer letiš ovde kao nindža. Od mog ulaska u ovu kuću, imala si pravo da sumnjaš da sam ovakva ili onakva, trpela sam sve tvoje kritike i komentare, dok nisam počela da mislim drugačije o tebi. Smatrala sam da godinama živiš u rijalitiju. Istolerisala sam godine ovde tvoje u rijalitiju, ljudski sam se postavila prema tebi ovde. Možeš da budeš učesnik 20 godina, nikada ne znaš kada neko iz obezbeđenja može da dođe po tebe, ja se ne bih sprdala sa takvim stvarima, ne bih ti birala stajlinge, nego bih prećutala. Ti si kleptomanka, patološka lažovčina...S obzirom da je tvoja mama vodila kampanju protiv mog povratka ovde, tabletomanko, selektivno se obrušavaš na ljude. Recidiv sam ti pevala jer sam te nazvala lažnom Cecom. Pominjala si moju mamu koja se još nije ohladila, jako je ružno. Videćemo kako ćeš se ti ponašati kada budeš došla u takvu situaciju, rijaliti igračice. Ti si jeftini, prljavi i najniže klase rijaliti igrač. Da ti kažem, tri dana šta ti ideš za mnom i govoriš, a pozivaš se da si neka majka, moja deca to slušaju, a mogu ti reći da je odluka prava da tvojim majčinstvom upravlja tvoja majka. Ovde biram manje zlo, ostavljam Bebicu, a šaljem ovu miksetu - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.