AKTUELNO

Fudbaleri TSC-a u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije gostuju poljuljanoj ekipi Partizana. Meč u Humskoj na programu je u nedelju od 19.30, a gostujući sastav stiže u Beograd u boljem trenutku po njih.

Dva poraza u samo četiri dana u dva večita derbija, ostavila su trag na crno-belima, toga je svestan i trener gostujućeg tima, Žarko Lazetić.

– Imamo dobre uspomene sa prethodne utakmice koja u nama budi pozitivna osećanja. Svaka utakmica je priča za sebe, ali ova poslednja u kojoj smo pobedili njih će sigurno motivisati, a nama daje samopouzdanje. Ipak, ne zaboravljamo da smo ih pobedili samo jednom i nećemo se uljuljkati. Ove godine su bili odlični u domaćoj ligi, igraju atraktivno, daju i primaju mnogo golova, opasni su sa loptom i imaju sjajne individualce koji, ako im date prostora, mogu da reše utakmicu jednim potezom. Prvih pola sata na utakmici protiv Zvezde su bili odlični, možda su odigrali najbolji derbi u poslednje vreme, a mi ih sigurno nećemo potceniti - rekao je Žarko Lazetić.

Ako neko dobro poznaje sistem Partizana, to je onda Lazetić, koji je i naveo da su svi u njegovom klubu svesni kvaliteta koji poseduju crno-beli.

– Iz iskustva znamo da dobro igraju. Imaju brze igrače sjajne u tranzicijama koji mogu lako da iskoriste svaki naš gubitak lopte. Moramo da budemo perfektni, da donosimo dobre odluke i pronalazimo prostor. Kao što se pokazalo na prethodnim utakmicama detalji će uticati na konačan ishod.