AKTUELNO

Na predstojećem Evropskom prvenstvu, fudbaleri Srbije će se suočiti sa izazovom igranja protiv reprezentacije Engleske, a jedan od najvećih problema za naš tim biće nezaustavljivi Hari Kejn. Ovaj napadač Bajerna i reprezentacije Engleske je u izvanrednoj formi, što je potvrdio postigavši oba gola za Bavarce u pobedi nad Ajntrahtom rezultatom 2:1 u okviru 31. kola Bundeslige.

Sa čak 35 postignutih golova, Kejn je ubedljivo najbolji strelac Bundeslige ove sezone, čime će predstavljati ozbiljan izazov za našu odbranu. Ovo su svakako loše vesti za selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, koji će morati da smisli taktiku za suzbijanje Kejnovog golgeterskog niza.

Sa reputacijom legende Totenhema i impresivnom golgeterskom statistikom, Kejn će biti ključni igrač na terenu protiv Srbije, a za našu odbranu će predstavljati ozbiljan izazov. Osim njega u sjajnog golgeterskoj formi su i Džud Belingem koji je stub Real Madrida ove sezone, Palmer iz Čelsija, FIl Foden, Bukajo Saka. Svakako našem nacionalnom timu se ne piše dobro od strane engleske arteljerije.

Osim Engleske, četa Dragana Stojkovića Piksija će odmeriti snage sa Dancima i Slovencima. Orlovi su se nakon više od dve decenije našli na Evropskom prvenstvu i sigurno će imati motiv više da se dobro pokažu u Nemačkoj.