AKTUELNO

Srpski teniser Laslo Đere nedavno je izašao iz bolnice gde je uspešno operisao lakat, a sada se upušta u mukotrpan proces oporavka. Ovaj momak je imao probleme tokom ove sezone, što ga je sprečilo da nastupi na najvišem nivou. Na turniru u Monte Karlu, Laslo je bio primoran da preda meč Stefanosu Cicipasu, kasnijem šampionu, zbog problema sa lakatom.

Oporavak od operacije je uvek izazovan, a Laslo je svestan da ga čeka naporan put rehabilitacije. Ipak, optimističan je u vezi sa svojim oporavkom i spreman je da uloži napore kako bi se vratio u formu. Đere je poslao poruku zahvalnosti doktoru Franku i medicinskom osoblju, ističući da nije mogao da zamisli bolje mesto za oporavak.

- Sada se nadam da ću za nekoliko nedelja biti spreman da se opet takmičim na svom najvišem nivou - istakao je Đere.

Ove sezone, Laslo je odigrao 11 mečeva, a poslednji je bio pre dvadesetak dana protiv Cicipasa. Pobede je ostvario u Majamiju, Rio De Žaneiru i Buenos Ajresu, što pokazuje da je i pored izazova sa lakatom uspeo da postigne značajne rezultate.

Laslo Đere pokazuje odlučnost i hrabrost u suočavanju sa izazovima, te se nadamo da će se uskoro vratiti na teniski teren i nastaviti da inspiriše svoje navijače širom sveta.