AKTUELNO

Bukti rat!

U toku su nominacije odabranih. Na redu da nominuje je Žana Omnia. Ona je osula žestoki rafal po Jeleni Ilić, izvređale su se najstrašnije na konto fizićkog izgleda, te je Žana nominovala njenog izabranika.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da ja Šakija jako volim ali mi upropasti izlaganje, moram da prokomentarišem lep izgled Jelene Ilić Faru lepe su vam oči, malo ste nervozni jer niste popili kafu, svinju ne treba izvlačiti iz blata jer ćete i vi upasti u isto, nečije prisustvo mi remeti harmoniju u životu. Ja ću naravno nominovati najveću prase svinju u eliti, ljudi karakterno ne mogu da se promene, mogu samo da se primire i onda njihova prava priroda ponovo izaće na videlo. Naravno da ću nominovati Ivana Marinkovića, ja bih i njemu i tebi stavila brnjicu na nos, ja bih naravno tebe nominovala ali pošto ne mogu, nominovaću tvog izabranika -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Majkl Džekson je ponosan na tebe ali neka počiva na miru, ti ne možeš sebi ni da staviš brnjicu jer si sva izoperisana. Bolesnice pogledaj se na šta ličiš imaš rupe po faci, psihički si bolesna osoba -rekla je Jelena.
Ja bih se plašila kad bih morala da opštim sa osobom sa kojom ti spavaš, nema dva zuba u glavi, niži stalež seoske stoke ne pripada ovde, ti si tipičan primer seljanke i ober seljančure -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š