AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneli Ahmić, kako bi iznela svoju nominaciju.

Što se tiče Bebice, ja svako malo o njemu menjam mišljenja, ima nekada tu svoju prelošu stranu i ima i neku dobru stranu, koju ja prepoznam. Meni se Bebica više sviđa kada je povređen, kada je snužden, tada je najbolji. Pre neki dan sam mu prišla, od srca sam ga zagrlila, imala sam potrebu, jer sam videla u njemu bol i tugu i da mu je teško...Što se tiče Miljane, uvek je bila na mojoj strani, ne znam da li me je gotivila. Borila se za mene od samog starta, što mi govori da je dobra majka, jer je uvek naglašavala da se borim za Noru i skontala sam da je dobar čovek. Miljana nije nimalo luda, itekako je pametna, elokventna, zna u kom momentu i šta radi, deset godina je tu i bori se za dete i porodicu. Bori se sama za svog sina i svoju porodicu, svi ovi ljudi koji su trenutno u svađi sa njom, sutra će sedeti normalno sa njom. Ja volim osobe poput Miljane, doživotno bih se sa takvim osobama družila, kao što je ona i Uroš. Osobe koje su harizmatične, smešne...Ima ona svoje faze, gde se vređa sa ljudima i poliva, ja u to ne ulazim, to su njeni lični sukobi - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si dostojanstvena i držiš do sebe jer si starija i dosta si prošla, a ja sam tako radila, bacala sam stvari i ostalo...Smatram da sam opsesivna, imala sam postupke bolesnice koja juri džogerom, baca stvari... - rekla je Miljana.
Ona da dođe ovde u kesi za smeće, bila bi zanimljiva. Imale smo taj sukob, nisam uzela za zlo, ne uzimam ljudima generalno za zlo. Ni u ljubavi nisam zlopamtilo. Ti si meni odlična...Čuvam Miljanu, šaljem Bebicu - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću spuštati loptu. Miljana je neko ko je lažov, manipulator, neko ko sve najgore ljudske osobine, neko ko izgovara najstrašnije i najodvratnije u svađi, pa se onda udidi i umili se. Naravno da dopire do lako maniplativnih osoba, postoje one koje nisu takve i koje će da kalkulišu sa njom, iz nekog straha. Možda postoji osoba koja je iskreno gotivi i ceni. Neću da grešim dušu, ima jednu jedinu dobru crtu, nije sebična. Ali, sve to izađe na nos, naplati duplo kroz postupke. Ja nju znam 12 godina unazad. Ona je napolju sušta suprotnost od ovoga ovde. Ovo ovde mi je jezivo, neko koga nikada prvi nisam uvredio i napao. Njeno iznošenje mišljenje je najniže, ide onako da te uvredi. Ja nisam neko se šlihta nekome, ja se stvarno samo Boga plašim, nisam neko ko želi da kalkuliše sa ovakvom osobom, nego sam neko ko pronađe zbog čega će da oprosti. Nikada joj neću ništa oprostiti. Svako može da mi se obrati za nešto da mu dam, ali mi se ne sviđa što me vređa na najgnusniji način. Odjednom je promenila ploču. Kada se neko plaši istine, on nabije čepiće u uši. Jednom mi je rekla: "Ja bar imam dete", aludirala je na to da ja nemam dete. To uvredi najstrašnije, a na sve to, uvreda je isto: "Želim ti da jednog dana imaš sina". Miona je rekla malo pre da nije čula da me je ona vređala, ona me vređa konstantno. Ona živi u rijalitiju pola svog života. Što se tiče tih mesta i procenata, to je njoj opsesija...Džabe meni plakanje posle i izvinjavanje, kada ona ono što misli, nema to nešto dobro. Jako, jako loša i podla osoba - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.