AKTUELNO

Rat!

U toku je emisija 'Nominacije', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane Kulić, upravo pokazuje da ne može da izdrži naše komentare. Ja nju ne vređam, niti ću. Neka dokaže nekome da može da izdrži komentare. Miljana i ja sedimo u hotelu, ona se meni zaklinje u Željka da nikada neće ponoviti neke stvari, a ja u Dunju. Svi vi koji pričate u dubini duše, ne znam gde vidite te dubine - rekla je Matora.
Ti si zla i ljubomorna što podržavam Anitu i Anđela - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovog što mi je rekao Marko, rekla mi je sve isto da ne podnosi ove ljudi. Volela bih da se obratim Mariji Kulić. Pošto ne znam čije je ovo, mislim da je Miljanino, dok mi se ne vrati moj džak, neće dobiti stvari. Ove stvari sam našla u mojim džakovima. Idemo dalje, Jovana Tomić dok spava mirno Miljana mi piše na bubici Matora ku*ava. Pošto ste rekli da sam potrošila Anđelove i Anitine pare, koje je ona ukrala, što nije vratila posle? Suđenje kada je doneta presuda o Miljani, ona je u tom trenutku izvređala moju advokaticu, izvređala je mog Željka, rekla da će moja Dunja završiti kao Željko. Može da mi peva i provocira. Došlo je vreme kada Miljana ne može nikoga da isprovocira u kući. Što se tiče pljuvanja ostalih zadrugara, možeš da popljuješ samo svoju ćerku koja je bolesna i ovde nas urniše. Lažete, mažete, bolje pljuj svoju ćerku i vodi je na lečenje. Isto tako tužbu koju nećete da platite, u ovoj državi postoji zakon. Ti si blam, nadam se da ti majka gleda ovo da može da okači svoju ćerku na Instagram. Se*em vam se Kulići u usta, kači svoju bolesnu ćerku - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice jako sam se na tebe naljutila onda, bez obzira što komuniciram sa dragim ljudima ja neke stvari ne zaboravljam. Ja biram način ovde kako ću da se obratim nekome. Ja sam zlopamtilo, sitničar sam i to me boli. Lažno bi bilo kada bih ti rekla da sam ti to zaboravila. Rekla bih još neke stvari, ali ne bih da stajem nekim ljudima na muku. Ako neko kaže da mu je za četiri minuta nešto, to ne znači da ćemo mi sa njima da pijemo kafu i družimo - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.