AKTUELNO

Netrpeljivost raste!

U toku je emisija 'Nominacije', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Slađi Lazić Poršelini.

Bebica je neko ko je sa mnom prošle sezone bio jako dobar, družili smo se nas troje. Družili smo se napolju, dok ove sezone nije ušao u vezu. Bio mi je posvećen, delio mi je savete. On je rijaliti gigant, ali u momentu kada sam se ja umešala u njihovu vezu i branila Teodoru, on je mene najstrašnije izvređao. Od njega to nisam očekivala. Uvredio me je bez razloga jer sam branila Teodoru. Znaju svi već. Lagao je za neke automobile i glupsoti, ne mogu da mu to zaboravim, ali smo u dobrim odnosima - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, mi od prošlog leta imamo jako loš odnos. Najgore moguće uvrede sam rekla ja njoj i ona meni, na leto sam dobijala pretnje. Kada sam ulazila, svi su me pitali da li smem da uđem jer ulazi Miljana. Već treći dan mi smo jedna drugoj najstrašnije uvrede. Posle toga smo se nas dve pomirile i od tada više nismo jedna drugu vređale. Mislim da je jako intelignetna, posebna, devojka koja ume da uvredi, ali i ja vratim. Meni nije dirala porodicu. Lako je lojalna, nikad me nije izdala. Uvek mogu da joj se obratim za bilo kakav problem, Miljanu čuvam, šaljem Bebicu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je ove sezone dotakla svoje dno. Jedna osoba je bitna koja je povukla nogu i sada su svi konačno skupili mu*a i rekli šta konačno misle o Miljani. Ljudi su prošle sezone čuli šta sam ja pričao o njoj. Ja sam prošle godine balansirao sa njom, ali morao sam jer ona ne poštuje nikoga. Miljana je patološki lažov, ona zbog svoje nemoći ponavlja svoje laži u krug. Miljana je jako nesrećna osoba, meni je u pojedinim momentima bilo žao nje. Ona nikada neće naći sebi blisku osobu. Miljana je jako loša majka, jedan sam od retkih učesnika koji su trenutno u rijalitiju, a imali su priliku da se uvere u to. Miljana ovde pokazuje, za razliku od mene, zahvaljujući njoj da imamo takav odnos, ja od toga neću da bežim. Meni je bilo drago prošle sezone kada sam imao onakvo pomirenje sa njima. Ona nije pokazala ni trunku volje da je dobra majka, da je dobra osoba. Zgazila je sve osobe koje je mogla da zgazi. Ja sam to očekivao od nje. Meni je žao, ali njoj pomoći nema. Stvar koja me užasava je to što njena porodica uživa što ona donosi novac kući. Oni koriste Miljanu, svesni su da godinama nije dobro. Ovo je majka mog deteta, ali ja nemam lepo mišljenje o njoj. Pre neki dan je prišla sa Željkovom slikom i isplakala se, tada osetim stvarno žal. S njom ću se uvek truditi da izgladim odnos, ali ne znam koliko će to biti moguće - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica i ja nismo nikakvi drugari, ali bili smo jako korektni i takvi ćemo ostati. Šaljem Miljanu, ostaviću Bebicu - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.