AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Borislavu Terziću Terzi kako bi izneo svoju nominaciju, a on se obratio Milici Veličković.

Nemoj da mi se obraćaš i da mi dolaziš da mi plačeš u krevetu, pusti me da živim - rekao je Terza, a onda je prešao na nominacije:
Što se tiče Miljane Kulić, ja sam, za razliku od ove osobe, ja sam se pokajao i izvinio što sam vređao. Ja to imam u sebi, ona nema, zato i nije (Milica) čovek. Miljana i ja smo imali svađe samo isključivo zbog nje. Ja sam tada skočio da odbranim Milicu, uvredio Bebicu, ja nemam više potrebu da skačem za njega, nije on skočio za mene. Miljana i ja smo u korektnim odnosima, ja nju masiram, ona meni plati, ona mi pere veš, ja njoj platim. Što se tiče Bebice, poznajem ga deset godina, što se tiče tvog ljubavnog odnosa, ti si kreten. Iskreno, u dobrim smo odnosima, dobar sam sa Teodorom, ostavljam Bebicu, šaljem Miljanu - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je jedan od retkih koji me nije uvredio i isprovocirao, niti mi je rekao bilo šta loše. Tako da eto, tu je šta god da mi treba, tu sam i ja šta god da treba. Ostalo je još dva meseca, videćemo. Miljana i ja smo imale isto korektan odnos, našla sam joj se sto puta kada joj nije bilo dobro, a onda je dočekala nominacije, na kojima me je najstrašnije isponižavala. Šaljem Miljanu, ostavljam Bebicu - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, nisam ni razmišljala šta imam da kažem o njoj. Prvo, čega se sećam, kada sam gledala rijaliti prošle sezone, pretila mi je. Mene ne zanima da neko ko je lud da mi preti na televiziji. Miljana je bila u našoj kući, čak više Bebica, Miljana je samo jednom svratila. Pozdravila se sa mnom ljubazno, nemam problem, jer je ona majka njegovog deteta. Znala sam kako će biti, mogla sam da predvidim šta od takvih ljudi mogu da očekujem. Miljana je sa mnom vodila potpuno normalne razgovore, prema meni je imala jako lep pristup. Kada se uzvraća ovako jadnim i niskim udarcima, morbidnim i bolesnim, ja ne uzvraćam na taj način, jer nisam Miljana Kulić. Ona kada se probudi ujutru, ona skrinšotuje poruke. Ona je nesrećna u duši i šta god da mi ona izgovara, mene to ne dotiče. Miljani Kulić je ovo život i sve najbolje što joj se ne dešava, jer joj se kod kuće ništa bolje ne dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.