AKTUELNO

Ostrvili se na Aneli!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka je Ivana Šopić. Novi klip prikazao je Stanislava i Maju koji pričaju u hotelu. Reč je dobila Maja Marinković.

Moguće da smo se malo našalili da ćemo pauzirati odnose. U hotelu smo imali svoj mir, bili smo izolovani i baš nam je prijalo. Među nama ima hemije i oboje insistiramo na odnosima. Potpuno je normalna stvar da partneri komentarišu lepe stvari iz svoje veze. Seksualni odnosi su isto deo toga. Ja sam davno završila odnos sa Janjušem - rekla je Maja.
Oni se opet muvaju. Ja se samo branim istinom i argumentima. Ti si pogazila sve što si rekla - ubacila se Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, rekla sam biću sama. Svideo mi se dečko, ušla sam u odnos i šta je problem. Jedna nesrećna ženturača, koja bi želela da bude kao ja. Skupljaš sve što je moje. Ivana, pitala si me za odnos. Nemam čega da se stidim, naš odnos je najnormalniji u kući. Svako ima pravo da dobaci šta hoće, mene ne zanima. Sve što je normalno, ja pričam sa svojim dečkom. Ne stidim se svojih izbora, kao neki - rekla je Maja.
Zaključio sam nešto za Mionu. Tačno vodi računa šta radi i percipirala je svaki korak. Nije joj bitno koliko se Ša trudi. Ne mogu više da ga slušam, toliko energije koristi da objasni sve umesto nje. Miona ima poštovanje za Stanislava i ne može da se izbori sa činjenicom da joj nije učinio ništa nažao. Za ovaj klip, odmah sam čuo reakciju Aneli i Mione. Mioni kao da se jede što ne može da ima odnose sa Ša, da bude pandan Maji. Mislim da se najviše brineš kakvu ćeš reputaciju kod roditelja i budućih poslodavaca. Imam utisak da je Aneli krivo što je ovaj odnos ovakav - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kad ja nešto pričam, svaki put sam u krivu, čak i ako sam u pravu. Uvek mi se isti ljudi ubacuju. Ivan je u pravu. Mi kad smo u svađi, kad me nešto interesuje, ja pitam. Javno se smejem Janjuševim forama - rekla je Marinkovićeva.
Devojko, imala si priliku da imaš natprosečnog momka. Došla si do situacije da čovek pomisli da nisi normalna i da neke stvari radiš namerno. Što se tiče Maje i Stanislava, reći ću opet da me to ne interesuje. Sramota me je da se blamiraš - rekao je Janjuš Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Bože, Bože - kratko je rekao Janjuš.
Naša svaka svađa bila je oko Maje. Tvoja odbrana je kad kažeš Bože, Bože - napala ga je Aneli.
Ne blamiraj više ni sebe, ni mene. Ti si bolesna. Je'l moguće da mi uvaljuješ priče za Maju. Do kraja nedelje prestaću da imam bilo kakvu emociju prema tebi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja emociju imam, ali ne želim se pomiriti. Neću da govorim kako vama odgovara - rekla je Ahmićeva.
Jasno je kao dan. Majin i Janjušev odnos je završen. Maja je uvučena, jer je sad sa njegovom bivšom devojkom. Zato, Stanislavu ne treba da bude problem što je Ša sa njegovom zamalo verenicom. Aneli je običam folirant. Kuka kako je žrtva, a ona sama provocira. Ako je velika drugarica Mioni, zašto su se napušavale oko poklona? Na kraju, optužuje Janjuša da će da je prevari za plasman. Sve što je iznosila za Alibabu, sad priča o Janjušu. Nije bila prijatelj ni Urošu - rekla je Kačavenda.
Žena sa 55 godina došla je ovde i rekla da će svima j*bati mamu. Gospođo Milenka, smirite se. Zorica Marković u pokušaju - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo si zapravo ti - rekao je kratko Janjuš.
Samo ti brani Janjuša - rekla je Aneli Mileni.
Sve lažeš, za sve ovo što radiš sad. Laže da je imala folus na mene u našem odnosu. Rekla si videćemo procente. Lažeš i za Alibabu. Govorila si da ti je čovek napravio pakao. Devojka je folirant i ja sam kriv što sam bio s njom. Bio sam s njom, jer nije bila ovakva. Makni mi se sa očiju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Makni se ti meni, idi malo glumi - završila je Aneli.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.