AKTUELNO

Javnost je već upoznata sa stavom pevačice Lene Kovačević da čuva svoju porodicu daleko od radoznalih pogleda. Ona i njen suprug Veljko Brčina, zajedno sa svojim sinovima Vukom i Teodorom, uživaju u svojoj privatnosti, negujući sreću unutar četiri zida svog doma.

Dom Lene Kovačević i Veljka Brčina pruža osećaj sigurnosti i ljubavi. Prostran i osvetljen belim zidovima, enterijer je ukrašen sofisticiranim i pastelnim detaljima koji odražavaju pevačicin temperament i zrače posebnom energijom. Klavir je omiljeni kutak u njihovom domu, što jasno pokazuje njihovu ljubav prema muzici.

U moru elegantne jednostavnosti, izdvaja se impozantno mermerno kupatilo koje pleni luksuzom. Ovo kupatilo ne samo da oduzima dah svojim izgledom, već predstavlja jedan od centralnih delova njihovog doma.

Svi članovi porodice posebno uživaju u prostranom dvorištu tokom sunčanih dana. To je njihov omiljeni deo doma gde provode vreme zajedno, uživajući u miru i tišini van radoznalih pogleda javnosti.

Lena Kovačević i njena porodica očigledno neguju privatnost i grade svoj mali svet pun ljubavi i harmonije, daleko od svetala reflektora. Njihov dom predstavlja sigurnu luku u kojoj mogu da budu ono što zaista jesu, van očiju javnosti.

- Ja se najviše šalim na svoj račun, najmanje se šalim na tuđ, a videćete, u 24. turbani će biti in. Kad dođe proleće i svi budu nosili turbane setićete me se - rekla je Lena.

Autor: pink.rs