AKTUELNO

Poznati reper i aktuelni učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša ove sezone ušao je u rijaliti kako bi svojoj bivšoj supruzi dokazao da je voli, iako je podneo papire za razvod braka pre ulaska, ali ipak, sudbina nije htela tako, te je njegov život ispisao drugačiji roman ovoga puta.

Nenad Aleksić Ša bio je striktan u samom početku u odnosu sa devojkama, ali je nakon nekog određenog perioda počeo da flertuje sa tada zauzetom Mionom Jovanović. Kada je ona raskinula svoju vezu, njih dvoje su u uplovili u ljubavni odnos.

Kako se za crnim stolom potegla tema o Mioninom odnosu sa Stanislavom Krofakom, Ša je u nekoliko navrata pecnuo Krofaka, koji je, dok je bio u spoljnom svetu, vodio medijske ratove s njim.

Foto: Pink.rs

No, međutim, Stanislav je rešio da se suoči sa Ša u Beloj kući, te je kao razlog svog ulaska, nakon svih provokacija i uvreda od strane Ša, naveo javno izvinjenje Aleksića, što je Nenad i uradio samo nekoliko dana kasnije.

Danas, njih dvojica nisu u dobrim odnosima, s obzirom na to da su se sukobi nastavili, čak se u više navrata međusobno prozivaju na konto fizičkog izgleda. Ali, njih ovi sukobi nisu sprečili da za vaskršnji editorijal portala Pink.rs poziraju nasmejani i rame uz rame, a kako će teći ova situacija na dalje, ostaje nam samo da ispratimo.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.