AKTUELNO

Potresno!

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, javno je ispričala sve detalje iz detinjstva i odrastanja pored bake, ističući da su joj roditelji puno nedostajali.

Većina ljudi nije ni znala da je Jelena još kao beba od tri meseca ostala kod bake, a da majku nije mesecima viđala. Ona je istakla i da joj je nedostajala podrška oca, čuvenog kompozitora Radeta Vučkovića.

Jelena je rekla i da svojom majkom smatra svoju baku koja nažalost više nije među živima, te da ju je ona branila onda kada joj je kao detetu zaštita potrebna.

Foto: Instagram.com/jelenavuckovic1

Javnost je razočarana u Gocu i sve ono što su čuli od Jelene u emisiji u kojoj je gostovala i ispričala sve o odrastanju. Instagram gori od prozivki!

"Žalosno, pored oba živa roditelja", "Baš sam gotivila onu Gordanu i slušam njene pesme... Ali posle ovoga za mene je pala na najvažnijem polju. Džaba joj karijera i pare...", "Kod Kraljeva je provela celo detinjstvo sve do Šijanove smrti (pametnom dosta). Gocu treba da bude sramota", "Napravili roditelji nove porodice i zaboravili da imaju zajedničko dete, sram ih bilo" - samo su neki od komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša redakcija pokušala je da stupi u kontakt sa Gocom Božinovskom, ali ona nije odgovarala na pozive.

Autor: Pink.rs