AKTUELNO

U njoj je otpevala čuveni hit ''Hajde da ludujemo!''

Pevačica Tatjana Kameron Tajči pre 34 godine predstavljala je Hrvatsku na Evroviziji i osvojila visoko 7. mesto.

Hrvatska je 1990. bila domaćin 35. izbora za pesmu Evrope koji se održao u Zagrebu, a takmičenje se održalo u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Nastupili su izvođači iz 22 zemlje, a pobedio je Italijan Toto Kutunjo sa pesmom ‘Insieme".

Tim povodom, Tajči se na svom profilu na Instagramu prisetila haljine koju je tada nosila, a koja joj i danas pristaje iako su prošle tri decenije.

'Ista haljina 34 godina kasnije. Izdržala je odlično', napisala je Tajči u opisu i objavila fotografije.

Foto: printscreen

Ipak, Tajči je jednom prilikom otkrila da kultnu roze haljinu nekada nije volela.

'Roze haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obe još uvek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno', rekla je pevačica u 'Dalibor Petko Show'.

Inače, Tajči ove godine putuje u Švedsku na Evroviziju, a poziv je dobila od obožavatelja.

Foto: Instagram.com/tajcicameron

'Da, biću u Švedskoj. Zapravo ja ću nastupati u Švedskoj u jednom klubu za fanove, i to je zapravo sjajno da je baš ta pesma "Hajde da ludujemo" zaživela, živela i da živi', rekla je za InMagazin.

Podsetimo, nakon što je na Evroviziji 1989. u Švajcarskoj pobedila grupa 'Riva' s pesmom 'Rock Me', Hrvatska je postala domaćinom 35. izbora za pesmu Evrope.

Takmičenje se održalo u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i voditelji programa bili su Helga Vlahović i Oliver Mlakar.

Autor: Pink.rs