AKTUELNO

Uvek iskren!

Povodom sinoćnjeg gostovanja Maje Marinković u Šiša baru kod voditelja Darka Tanasijevića, stupili smo u kontakt sa njenim ocem, Radomirom Takijem Marinkovićem. Izneo je svoje mišljenje o trenutno najaktuelnijim učesnicima, kao i o njihovim vezama.

Upitali smo ga šta misli o odnosu jednog od najaktuelnijih parova u rijalitiju, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Ša mnogo cenim i volim, ali ovo je prešlo svaku meru. Postalo je ružno i dosadno. Da na Vaskrs praviš haos i ljubomorišeš. Mislim da on nije nimalo blesav, igra igru. Mislim da taj odnos ima perspektivu do rampe, sve do tamo ima perspektivu. Miona mi je nebitna. Ona je sve muvala, pa se Ša upecao. Dobro zna šta radi i ista priča će biti do kraja. On je njoj put do finala, a Ša je zaljubljive prirode. To je bolesno šta radi i ako se folira, ovo je njegov vrhunski performans - rekao je Taki.

Foto: RED TV Printscreen

Prokomentarisao je i vezu Maje i Stanislava Krofaka.

Uvek glasam za ljubav. Vidim da je poštuje, simpatični su. Zaljubljeni su, koliko vidimo. On je pikirao Maju, dok je još bio napolju. Kome se ne sviđa Maja? Ona je tamo najpopularnija devojka. Nek traje koliko traje, samo bez tuče i svađe. To je sve šoubiz - rekao je Radomir.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.S.