AKTUELNO

Iskazala svoj stav!

Tokom dana, majka Aneli Ahmić napisala je čestitku koje su najdraži slali učesnicima povodom pravoslavnog Vaskrsa, u kojoj je istakla da smatra da je najbolje da se distancira od Marka Janjuševića Janjuša.

Aneli je zbog toga briznula u plač, a Janjuš je odlučio da neposredno nakon toga iskoristi prsten koji je dobio od podrške i zaprosti Ahmićevu. Portal Pink.rs odmah je stupio u kontakt sa Anelinom majkom, kako bi čuli šta ona ima da kaže o novonastaloj situaciji.

Foto: Pink.rs

Janjuš je zaprosio Aneli, kako komentarišete to i da li smatrate da ima šanse da se neke stvari koriguju u njihovom odnosu?

Šokirana sam. Čudno se sve to desilo. Provo je stiglo pismo, a onda je on to uradio. Videćemo da li će se držati toga da neće biti svađe. Moramo se uveriti dobro u to mi kao njena porodica. Ja u izvinjena ne verujem. Može se desiti i to, ali neka prođe deset, dvadeset dana. Imam svoj stav jer su se strašne stvari desile. Želela sam da budem uljudna kada je o pismu reč. Ne biram nikome sreću, pa tako neću ni Aneli stajati na putu, ako smatra da je svoju pronašla.

Foto: RED TV Printscreen

Autor: S.Z.