AKTUELNO

Prema podacima JP “Putevi Srbije” od 01. do 04. maja kroz naplatnu stanicu u Preljini prošlo je 39.490 vozila, dok je za isti period kroz naplatnu stanicu u Pakovraću prošlo 41.633 vozila

Većina ljudi koja je spojila neradne dane, koji su bili od 1. maja pa sve do Uskrsa, danas se vraćaju svojim kućama, a gužve na putevima širom zemlje ima na pretek. U jednom momentu naplatne putarine su bile u boljem stanju, nego granični prelazi, međutim kako dan odmiče situacija se promenila. Očekivane gužve na putevima su neizostavni deo praznika, te se vozačima savetuje da budu strpljivi i obazrivi kako ne bi došlo do saobraćajnih nesreća.

Foto: Pink.rs

Intenzitet saobraćaja na putevima koji vode od turističkih centara kao i ka prestonici je danas popodne povećan.

Na naplatnoj rampi “Bubanj Potok”, na ulazu u Beograd, kolona vozila je poprilično dugačka. Zadržavanja su i do 45 minuta.

Vozačima se savetuje da budu oprezni i tolerantni, kao i da svoju brzinu prilagode kako ne bi došlo do nekih incidenata.

Foto: Pink.rs

Na putevima u zapadnom delu Srbije je primetan povećan broj vozila, a kraćih gužvi i kolona ima prvenstveno na putu od Zlatibora ka Užicu i na auto-putu “Miloš Veliki”, smer ka Beogradu.

Prema podacima JP “Putevi Srbije” od 01. do 04. maja kroz naplatnu stanicu u Preljini prošlo je 39.490 vozila, dok je za isti period kroz naplatnu stanicu u Pakovraću prošlo 41.633 vozila.

Foto: Pink.rs

Od jutros u 07 do danas u 15 časova, kroz naplatnu stanicu Pakovraće prošlo je 6.981.

Trenutno na ovim naplatnim stanicama nema zadržavanja i na uključenje na sam auto-put čeka se manje od minuta.

Autor: