AKTUELNO

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično.

Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

Ivona je na more otišla sa velikim društvom - njih dvadesetoro! I sve je krenulo loše od starta da im se dešava, kada su dobili sobe koje nisu mogle da se zaključaju i u kojima nije radio toalet. Ipak, kao mlada ekipa trudili su se da zanemare defekte u smeštaju i da se lepo provedu - ne znajući da ih pravi 'pakao' čeka prilikom povratka zbog tursističke agencije sa kojom su otišli u Grčku na letovanje.

Autobus kasnio pet sati

"Sve je krenulo dalje da se komplikuje kad je trebalo da krenemo iz Kalitee. Autobus je prvo kasnio tri sata, ali taj autobus nije bio naš. Onda smo čekali još dva sata da bi pravi došao. Ukupno smo čekali pet sati! Prvo nisu hteli da prime našu drugaricu jer nije bila na spisku, a došla je sa nama. Hteli su da je ostave u Kalitei. Na kraju smo nekako svađom uspeli da ih ubedimo da ona uđe", započela je ova mlada devojka priču o horor iskustvu prilikom povratka sa letovanja.

"Drugarica trčala za autobusom"

Njihovi problemi kulminiraju onog trenutka kada staju do jedinog stop šopa na granici i dobijaju pauzu 20 minuta da obave kupovinu. Drugarica devojke, koja je na TikToku ispričala vrlo neprijatno i stresno iskustvo, zakasnila je ukupno dva minuta, ali vozač nije želeo da je čeka - i krenuo je bez nje.

"Zatvorili su vrata i uputili se preko granice. Dečko te devojke, ali i mi kao društvo, napravili smo haos. Saradnik vodiča silazi i gura našeg druga. Nastavljaju da voze, a devojka trči za nama. Mi smo bukvalno hteli da sednemo vozaču autobusa na oči da ne bi mogao da vozi", nastavlja.

Tu se javlja još jedna nelogičnost. Pasoši putnika nalazili su se kod vozača!

"Ona sve i da je htela da pređe granicu sama nekako, ne bi mogla jer nije imala pasoš kod sebe. Vozač nam je rekao: "Ove pasoše koji mogu da se kupe na pijaci ostavljam kod sebe, a drugim putnicima vraćam", seća se u videu.

Vođa puta pretio

Na kraju su uspeli da zaustave vozača da bi drugarica ušla u autobus, ali nije hteo da im vrati lična dokumenta.

"Rekao nam je da kao vođa puta on nama može svašta da uradi i da nam priredi, a da nismo toga svesni. Vikao je na nas, vređao nas, pretio. Ipak, stigli smo do kuće, a ovo je moje najgore iskustvo koje sam ikad imala sa agencijom", rekla je na kraju Ivona, ali je naglasila da neće otkriti ime agencije, već samo da nijedna velika i poznata nije u pitanju.

Autor: