AKTUELNO

Prijateljica Marinike Tepic i bivša funkcionerka crnogorske vlade Jovana Marović traži da Crna Gora bude kosponzor skandalozne rezolucije kojom žele da gaze naš narod i našu državu!

Marovićeva je, u okviru specijalne medijsko-političke operacije protiv Srbije čiji je glavni cilj da se Beograd okrivi kao jedini krivac, a Srbi žigošu kao genocidan narod, na platformi X obelodanila da će tražiti od vlade u Podgorici na čijem je čelu Milojko Spajić da bude jedan od spoznora Rezolucije Ujedinjenih nacija o lažnom genocidu u Srebrenici.

- Zajedno sa koleginicama i kolegama iz NVO uputila sam premijeru inicijativu da Crna Gora kosponzoriše Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici. ‘Većinska Crna Gora želi dostojno da iskaže poštovanje prema žrtvama, kao i do sada. Njegujući regionalnu saradnju i dobrosusjedske odnose po kojima prepoznata, Crna Gora mora značajno doprinijeti da se kultura sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici podigne na međunarodni nivo - napisala je ona na mreži X.

Sasvim je zanimljivo da je ista ova Marovićeva koja bi danas da Srbima nametne žig genocidnog naroda, svojevremeno iz petnih žila branila Mariniku Tepić, kada je najbliža saradnica Dragana Đilasa svojevremeno izvodila performas navodno štrajkujući glađu.

- Žene će spasiti svet. Podrška i savet da što pre prekinete štrajk glađu, a borba za bolju Srbiju se svakako nastavlja - napisala je tada Marovićeva.