AKTUELNO

Utapanje devetogodišnje devojčice, i sumnja da su istu sudbinu imale njena majka Alma, sestra (čije je telo danas pronađeno) i mlađi brat, šokiralo je i rastužilo javno mnjenje u Albaniji, pipče VoxNews.

Devetogodišnja devojčica, čije je telo pronađeno juče od strane ribara na tom području, biće ispraćena na svoj poslednji počinak.

Kako javlja ovaj portal, članovi porodice Alminog muža tvrde da Ergis nikada nije koristio nasilje nad decom i da ih je obožavao.
Tvrdili su da je par imao međusobnih problema, ali da Ergis Arazi nije zlostavljao decu.
"On ih je obožavao. Nikada im ne bi naudio. Radio je ceo dan u servisu za mobilne telefone kako bi ih poslao u privatnu školu. Možda je bilo problema sa snajkom, ali ona ovo nije smela da uradi deci. Ne opraštamo joj".
Tvrdili su da je par boi u ljubavi i provodio lepo vreme, ali da je snaja već duže vreme primala lekove u komšijskoj ambulanti zbog svog nestabilnog emocionalnog stanja.
U međuvremenu, traje potraga za telima majke i sina, ali još uvek bez rezultata.
Policija je zaplenila snimke sigurnosnih kamera koje prikazuju Almu Arazi sa 1svoje troje dece kako pijuckaju kafu u baru blizu reke Bojane. Ali posle toga ih više nije snimila nijedna sigurnosna kamera.

Autor: