AKTUELNO

Milena, udovica Olivera Ivanovića, u razgovoru sa Nemanjim Vujičićem prvi put je progovorila o danu kada je upoznala Olivera Ivanovića. Milena je, gostujući u podkastu ''Na liniji života'', ispričala kako su njeni roditelji bili protiv njihove ljubavi.

U razgovoru sa voditeljem Nemanjom Vujičićem, Milena je otkrila kako su njeni roditelji reagovali kada im je saopštila da je u vezi sa Oliverom i da je očekivala da su oni protiv njihove ljubavi.

Ja sam očekivala njihovu reakciju, jer ja da dođem da kažem tati da ja imam dečka koji je stariji od mog oca godinu dana, a ja sam bila sigurna da je Oliver čovek mog života. ja sam njima to rekla, i meni je otac rekao da ja ako izađem na vrata kuće zbog njega, da znam da tu više ne mogu da se vratim. ja sam mu tada rekla: Slušaj tata, ako si ti sperman da se odrekneš mene jer sam ja srećna, pa izvoli, odreknte me se. Ja sam nakon toga izašla i otišla kod Olivera - rekla je Milena pa se osvrnula na upoznavanje nje i Olivera,
Oliver je bio otac mog školskog druga, moja mama je trebala Oliveru da bude kuma na venčanju, ja sam za njega znala oduvek, ali nisam ga tako gledala i onda se ljubav desila. Mi smo krenuli neformalnu komunikaciju, bili smo prijatelji i ljubav se desila. Ogromna je razlika bila između nas, 30 godina, ali kada se ljudi vole, i kada nađu zajednički jezik, onda je sve lagano - otkrila je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelja je zanimalo da li je Oliver bio MIlenina sudbinska ljubav.

Ja bih bila nefer da kažem to, jer se desilo šta se desilo, ja bih sa njim bila do kraja svog života da se nije desilo to što se desilo, ja sam njega mnogo volela, ali mene je Igor sa kojim sam sada u vezi, vratio u život. Možda je Igor moja sudbinska ljubav, možda se sve to desilo da bih ja upoznala Igora, ali to bih mogla da odgovorim morala bih da imam još godina. Oliver je čovek kojeg ću uvek voleti, on je otac mog deteta, ali volim i Igora koji mi je vratio veru - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Udovica Olivera Ivanovića je otkria kada je ponovo stupila u kontakt sa porodicom. Naime, Milena je rekla da je nakon što je saznala da je u drugom stanju, da je njena porodica došla kod nje i Olivera.

Moj život sa njim je bio divan, on je bio poseban čovek, a tih 12 godina koje sam provela sa njim su mi bile toliko posebne.

Autor: pink.rs