AKTUELNO

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!

Ukućani komentarišu ulazak Stanislava Krofaka, uputili mu mnoštvo komplimenata, smatraju da je gospodin na mestu. Miljana Kulić smatra da je veza Ša i Mione puna poverenja i da lako može da se rasturi. Maja Marinković misli da je ljudski da se Miona izvini Stanislavu za izdaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, kako komentarišeš ovaj ulazak? -pitao je Darko.
Vanja i ja smo baš prokomentarisali da je potreban neki ulazak da malo razdrma atmosferu ovde, ja sam očekivala da će on ući, svi su previše lagani ali ovo je zatišje pred buru. Oni su imali neku šifru za prvi januar, to je izgleda da je trebao ion da uđe za nkvu godinu. Sigurna sam da Ša nije toliko lagan zbog svega ovoga, on mi je za sada smiren pa ćemo videti kako će se sve odvijati. Po Mioninom licu ne može ništa da se vidi ali sigurno da joj nije sve jedno, ona je imala brigu na početku da osatvlja nekog napolju, ja nemam neko lepo mišljenje o njoj i sigurna sam da ćemo čuti svašta od Stanislava o njoj. Ovaj momak Stanislav njoj nije ništa uradio, ovde je sve ekranizovano i smatram da Ša zaslužuje da se njih dvoje sukoba, sigurna sam da će se sve to raščivijati, smatram da ona o mnogim stvarima ćuti, tako da jedva čekam da se sve otkrije -rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, kakav je tvoj prvi utisak o Stanislavu? -rekao je Darko.
Odličan, fenomenalan, gospodin na mestu. Deluju mi veoma lagano ali smatram da će biti mnogo turbulencija, on je ušao kao džentlmen i pitao Ša da mu se izvini što je skroz normalno, trebao je da mu se izvini ali je zadržao svoje pravo, ne verujem da je čovek ušao tek bezveze, smatram da je stabilan muškarac svestan svojih kvaliteta i mislim da ga ne zanima Miona, čovek radi i zarađuje novac. Zaista me ne interesuju roleksi, čovek je stvarno gospodin, svestan je da ne želi da se ponižava i da ona to ne zaslužuje, o Stanislavu je iznela sve najgore stvari, svi mi deluju ovako smireno ali da će biti turbulencija biće, ona nije ostala dosledna sebi, meni taj odnos ni na šta ne liči sa Ša, odnos pun nerazumevanja i nepoverenja, veću emociju ja imam prema Vesni nego Miona prema Ša , saznaćemo sve u nastavku šta će i kako biti -rekla je Miljana.
Majo dobro veče, kako ti se čini novi takmičar? -pitao je Darko.
Vidim da je momak jako normalan, pristojan, dobio je priliku,svako ima pravo da se bori za sebe. Pritom mislim da će se tek saznati istina, sad imamo i drugu stranu tako da ćemo sve kompletirati, neće tu biti toliko lagano što se tiče reakcija i svega. Smatram da Stanislav zaslužuje izvinjenje od Mione zbog svega što je uradila, to mi je nekako ljudski, ipak su živeli zajedno godinu dana, to je odgovornost kao prema čoveku, po mom mišljenju je to normalno, to će se odvijati kako treba da se odvija -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š