AKTUELNO

Poznati pevač i rijaliti učesnik Lepi Mića, kao i Marko Đedović, godinama unazad poznati su po svom britkom jeziku i po tome da se ne libe u odnosu na to ko je prekoputa njih, da iznesu isto.

Od ovog dvojca, godinama unazad rijaliti učesnici su strepeli, te su na sve načine pokušavali da budu dobri sa Lepim Mićom i Markom Đedovićem, što nekima od njih veoma često nije polazilo za rukom niti su ih pak, zbog korektnih odnosa štedeli za crnim stolom.

Foto: Pink.rs

Njima se ove sezone, tj. u "Eliti" priključila i Milena Kačavenda, najpoznatija kuma u Srbiji koja je upravo zbog svog britkog jezika , stasa i glasa, postala intresantna javnosti kada je svoju bivšu drugaricu branila do koske i vodila medijske ratove, a na kraju biva izdana.

Foto: Pink.rs

Milena, Marko i Mića pozirali su zajedno za uskršnji editorijal portala Pink.rs. Sve su nasmejale fotografije gde Kačavenda ljubi prvo Đedovića, pa Miću, ali su nakon toga ipak odlučili da poziraju i nasmejani, a kako će se situacija odvijati na dalje, kao i da li će nastaviti da "seku kao sablje" svojim rečima za crnim stolom, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.