AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Voditelj Darko Tanasijević ponovo ušetao u Belu kuću, kako bi nastavio s darivanjen čestitki koje su stigle za učesnike. Naredna na redu bila je Miona Jovanović, kojoj su roditelji poslali čestitku, prilikom čega nisu uputili pozdrav, dok njena baka nije bila blagonaklona, te je ispalila žestok rafal po Aleksiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Hristos Voskrese, najdraža naša. Želimo ti lepe i srećne dane. Misli glavom, a ne srcem. Voli te i ljubi tvoja porodica. Dok ti imaš zdravlje i porodicu, imaš sve. Pozdravi Aneli, Miljanu i Miću - glasilo je u pismu - kazala je Miona.
Njihovo mišljenje je očigledno da nisam za nju, ali ja mislim da Miona misli da jesam. Okej, to je njena porodica i njena krv - kazala je
Miona, dokle ćeš trpeti to maltletiranje. Miona, čujem da se plašiš tog nasilnika. Srećan Uskrs, voli te baba - glasilo je u pismu.
Nenad nije nasilnik. Imaš pravo na svoje mišljenje - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka na na današnji dan zaživi ljubav tebe i Stanislava - glasila je poruka od podrške.
Nema ljubavi među nama. Toliko - rekla je Miona.
Kakav ti je utisak nakon što si čula čestitke? - upitao je Darko.
Možda oni promene mišljenje. Zaju da ja nikada ne srljam. Borim se uvek za ono što osećam. Nenada volim, on je meni ovde najveća podrška. Veću torturu na mene vrče takmičari pojedini. Volim vas, hvala što ste se setili - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: S.Z.