AKTUELNO

Šok!

Naredna čestitka bila je upućena Stanislavu Krofaku. Čestitka njegove ćerke, podigla je veliku prašinu, jer mu jezamerila zbog odnosa sa Majom Marinković, dok za Mionu Jovanović nije imala ružnih reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, srećan Vaskrs svima koji slave. Tata, ne znam kako da započnem ovo. Na početku je tvoje učešće bilo savršeno. Ti jesi sčobodan, ali nisi sam, jer imaš mene, svoju ćerku. Mislim da treba da paziš kako se ponašaš. Moraš to da znaš. Ne treba da se ponašaš onako kako može da napkodi meni. Za Mionu nemamo ružne reči. Ona je rekla sve kako jeste, to si i ti sam potvrdio. Ako tvoja sadašnja devojak ne poštuje tvoju ćerku, to je tebi normalno?! Ne poštuje me, jer govori loše o mojoj mami. Nije kasno da se vratiš na pravi put. Molim te, misli na mene - glasilo je u pismu Stanislavove ćerke.
Voli te tata. Ja nisam čuo da je Maja ikada ružno nešto rekla za moju bivšui ženu - kazao je Stanislav.
To je njegova porodica. Ja nemam ništa loše da kažem za njegovu ženu. Mene samo ne zanima ko šta ima da kaže. On mene poštuje, poštujem ja njega. Ja sam sa njim, meni javažno njegovo mišljenje i to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.