AKTUELNO

Playground Games ima jaku želju da nam donese četvrtu igru u Forza Horizon serijalu sa znatnim unapređenjima i novinama u odnosu na prethodnike.

U tom maniru smo na E3 sajmu imali prilike da vidimo da FH4 dolazi sa smenjivim godišnjim dobima, što će znatno uticati na gejmplej i okruženja na mapi Velike Britanije u vidu novih trka i lokacija za trkanje.

Sada je objavljeno da developeri nastoje da razbiju monotonost igre sa samo jednim karakterom za volanom tako što ćemo imati mogućnost da druge karaktere prevozimo sa jednog mesta na mapi na drugo, kao taksisti.

Producent igre, Bendžamin Penrouz, je za Destructoid izjavio da će Forza imati dodatak nazvan Horizon Stories, koji donosi narativni gejmplej u vidu interakcije sa drugim igračima, kao gore spomenuto taksiranje, ili pak osnivanje sopstvene kompanije.

Ovaj producent nije krio da inspiraciju vuče iz kultnog klasika kao što je Crazy Taxi: “Imamo priču u kojj se igrači susreću sa narativima i osobinama vezanim za druge trkačke igre, i jedan od njih je baziran na igri Crazy Taxi. Možete da zamislite kako će se to odvijati”.

Dopada nam se to što ćemo imati prilike da se oprobamo u nečemu inspirisanom igrom kao Crazy Taxi i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati kada se Forza Horizon 4 pojavi na policama 2. oktobra za PC i Xbox One.

#Automobil

#igrica

#trka

'