AKTUELNO

Manifestacijom za najmlađe i pučkom feštom Turistička organizacija opštine Budva nastavlja niz kvalitetnih događaja u svojoj organizaciji i najavljuje uzbudljivi i dinamični kraj leta.

Turistička organizacija opštine Budva tokom avgusta i septembra nastavlja sa nizom lepih manifestacija, koje za cilj imaju stvaranje što ugodnijeg ambijenta za sve turiste koji borave na budvanskoj rivijeri.

Od ponedeljka 20. avgusta, do petka, 24. avgusta na petrovačkom šetalištu TOB će, u večernjim satima organizovati “Dečje dane”. Najmlađi gosti i meštani uživaće u pozorišnim predstavama, dečjim numerama, animacijama, besplatnom oslikavanju lica, ali i domaćim slatkim specijalitetima.

Tokom pet večeri na platou ispred Crvene komune, sa početkom u 19 sati i 30 minuta predstaviće se dečja pozorišta iz Nikšića, Beograda i Budve, kao i škola pevanja iz Podgorice. U subotu, 25. avgusta, uvertira za “Petrovačku noć”, biće besplatno posluženje i prigodan program za sve posetioce.

U subotu će već od 16 sati posetioci i meštani imati priliku da se takmiče u sportskim disciplinama na pristaništu i osvoje večere u petrovačkim restoranima i dnevne karte za boravak u najmodernijem "Aqua parku" na Balkanu (na brdu Topliš iznad Budve).

Pored sportskih nadmetanja, meštani i turisti moći će i da se od 17 sati na petrovačkom šetalištu posluže ribom, vinom i pivom, kao i da uživaju u mediteranskim zvucima tokom nastupa klape “Castell Nuovo”.

Još jedna nezaboravna “Petrovačka noć” svečano će početi u 21 sat uz Gradsku muziku Budve. Celokupni program biće završen spektakularnim vatrometom.

- Očekujemo lepu zabavu za sve. Petrovac ima svoje čari i mnogobrojne goste koji su mu decenijama verni. Ova noć je pre svega namenjena njima, ali su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji uživaju u kvalitetnoj muzici, ribi i vinu – istakao je Mladen Franović, v.d. izvršnog direktora Turističke organizacije opštine Budva.

#Budva

'