AKTUELNO

Brojni prijatelji opraštaju se od nastradalog mladića Stefana Ilića (26), koji je preminuo dan pre njegove supruge Jovane Milenković(25), na putu Kruševac-Kaonik.

Duže od 24 sata prijatelji, rođaci, školski drugovi, poznanici opraštaju se od Stefana Ilića (26), mladića koji je vozeći “fijata” nastradao juče oko 6 i 45 sati u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoz Kruševac” na putu Kruševac-Kaonik. Društvene mreže preplavljene su porukama tuge zbog pogibije, ali porukama podrške porodici da izdrži teške dane koji predstoje.

Dan nakon što je izgubila supruga i oca svoje bebe, mlada porodilja Jovana Milenković (25), podlegla je teškim povredama. U udesu su povređeni i njena mlađa sestra Teodora i otac, Saša Milenković.

”Stevo, brate moj, neka te anđeli čuvaju”,”Tuga, nema reči utehe koliko je to bolno”, ”Neka ti je laka zemlja brate, sine, druže”, ”Večno te pamtimo” - samo su neke od desetine poruka objavljenih na profilu nastradalog Stefana Ilića, čije su telo nakon sudara, vatrogasci nadljudskim naporima izvlačili iz smrskanog vozila.

Sve molitve Stefanove i Jovanine porodice bile su nakon strašnih vesti o pogibiji mladog vozača usmerene ka borbi za život porodilje i novorođenčeta, koje je na svet carskim rezom došlo u operacionoj sali kruševačke hirurgije. Beba je transportovana za KC Kragujevac.

Zbog postojanja  sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (36) iz okoline Kruševca određeno je zadržanje do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

#Nesreća

'