AKTUELNO

Brat nije mogao da je prepozna kada ju je video u bolnici!

Đorđe Lacković (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) sa kojom je živeo u stanu u centru Novog Sada. Policija ga je privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

Divljački napad desio se u utorak oko 12 sati, a nesrećna Ivana je sa stravičnim povredama smeštena u bolnicu. Ivan Filipović, brat unakažene devojke, kaže da je njegova sestra doživela neviđeno nasilje i da mu je prepričala samo delić golgote kroz koju je prošla.

Foto: Printscreen Facebook / printscreen Instagram

Izgleda katastrofalno

- Ona izgleda katastrofalno! Hvala bogu da je uopšte živa. Udarao ju je drvenom motkom i šipkom, bacao je na radijator. Sekao je nožem i pekao peglom. Polomio joj je četiri rebra, prst na ruci. Na butini ima ubode od noža, a po vratu i rukama opekotine od pegle. Grejao je peglu da bi je pekao, užas! Na glavi ima hematom, a na licu crvenilo. Strašno sve to izgleda - kaže Ivan.

On kaže da je Đorđe toliko mučio Ivanu da je od torture i batina padala u nesvest.

- U jednom trenutku ga je videla na vratima. Rekao joj je: "Odoh da vratim kombi u firmu, a ti me čekaj tu da nastavim gde sam stao!" Kako nam je rekla Ivana, tada je jedva skupila snage da telefonom pozove drugaricu, koja je brzo došla kod nje. Izvela ju je iz stana i otišle su kod druge drugarice, gde se Ivana uz njihovu pomoć presvukla jer je sva bila krvava. Drugarica je pozvala taksi i odvela je u Urgentni centar i javila nam je šta se desilo - priča uznemireni brat.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Kako saznaju mediji, pretučena devojka nalazi se van životne opasnosti.

- Smeštena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici. Probijeno joj je plućno krilo, gde smo morali da stavimo dren. Devojka ima polomljena rebara, ali i druge povrede - rekli su iz bolnice.

Đorđu Lackoviću je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte još: OVO JE MONSTRUM ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom! (FOTO)

#Devojka

#Novi Sad

#tuča

'