AKTUELNO

Telo bebe pronađene na deponiji u Vrbasu poslato je na obdukciju.

- Nisam ubila bebu! Moj sin nije disao, rođen je mrtav... Zato sam ga umotala u ćebe i stavila u orman - Ovako je na saslušanju u policiji izjavila Suzana M. iz Vrbasa, koja je uhapšena zbog sumnje da je udavila tek rođenu bebu.

Pročitajte još: MRTVU BEBU DVA DANA DRŽALI U ORMANU, PA JE BACILI U KONTEJNER! Užas u Vrbasu!

Prema prvim informacijama koje su preneli mediji ona je rekla da je bebu rodila živu, ali da joj je ispalo na pod i umrlo. Međutim, sada je došlo do preokreta jer ona navodno tvrdi da je beba rođena mrtva.

Foto: Pixabay.com

Beba dva dana bila u ormanu!

Ona, međutim, nije želela da iznese odbranu u tužilaštvu, već se branila ćutanjem, a sudija za prethodni postupak odredio joj je pritvor od 30 dana. Slučaj je otkriven kad je telo novorođenčeta nađeno na deponiji u Vrbasu.

Pročitajte još: Detalji zločina u Vrbasu: Majka petoro dece UBILA BEBU i bacila je u konterjener?

Policija je odmah krenula u potragu za majkom mališana, a telo je prevezeno na obdukciju da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Suzana M. je navodno od ukućana krila da je trudna. Porodila se u kući, pa je, kako se sumnja, udavila dete.

Leš je navodno umotala i ostavila u orman, a dva dana provela je u bolnici zbog krvarenja. Po povratku kući, mrtvu bebu bacila je u kontejner, pa je telo završilo na deponiji.

#Beba

#Deponija

#Smrt

#Vrbas

'