AKTUELNO

Postoji nekoliko teorija o mestu na kojem se ubistvo desilo.

Iako se do sada verovalo da je pevačica Jelena Marjanović 2. aprila 2016. godine ubijena na nasipu u Borči, gde je pre nestanka navodno trčala, sve su češće spekulacije da se brutalan zločin dogodio na nekom drugom mestu. Takođe, i tok policijske istrage vodi u tom pravcu, da je telo usmrćene Jelene samo naknadno bačeno u kanal.

Postoji nekoliko teorija o mestu na kojem se ubistvo desilo.

Foto: Facebook

Prema jednom scenariju, supružnici Jelena i Zoran Marjanović su se posvađali u porodičnoj kući u Borči. Kako piše Srpski Telegraf, postoji mogućnost da je Zoran tada gurnuo ženu niz stepenice, a potom, dok je bespomoćnno ležala na podu njihove kuće, dohvatio šrafciger ili neki drugi predmet i nasrnuo na nju.

Ono što je nesumnjivo utvrđeno jeste da je ubica besomučno i zverski tukao Jelenu po glavi oštrim predmetom. Udario ju je na desetine puta, što je, prema rečima naših sagovornika, odlika zločina iz strasti.

Pročitajte još: NOVI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Nalazi obdukcije i tragovi sa mesta zločina RAZOTKRIVAJU UBICU (VIDEO)

- Pretpostavlja se da je privedeni Marjanović odvukao telo u kupatilo da bi dotukao Jelenu i uklonio tragove. On je navodno Jeleni varikinom prao prste da bi uništio sve dokaze da on stoji iza zločina. Telo je potom zamotao u ćebe ili tepih, a potom i abrazivnim sredstvima uklonio tragove krvi s poda, tepiha, kao i u kupatilu - kaže izvor ovog lista.

Izvor iz istrage dodaje da dosadašnja istraga pokazala da je posle zločina Zoran Marjanović otišao na nasip u Crvenki i prijavio policiji nestanak supruge.

Prema drugoj teoriji, 14. aprila pronađeni su dokazi koji su odmah ukazali da je moguće mesto zločina upravo dom Marjanovića, tačnije studio koji se nalazi u sklopu kuće.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Na to, naime, upućuje krpa sa skorelom krvi koja je viđena na prozoru toaleta pored studija - kaže sagovornik iz istrage.

Pročitajte još: OTAC I BRAT OBIŠLI ZORANA U ZATVORU: Nakon izlaska Vladimir rekao samo DVE rečenice koje otkrivaju SVE! (VIDEO)

On podseća da su iz kuće Marjanovića odneti tepih, odeća i obuća ukućana.

#Jelena Marjanović

#Policija

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'