AKTUELNO

Potrebno je samo da se poklopi jedna stvar...

Osoba koja je ubila Jelenu Marjanović ostavila je u blizini kanala, gde ju je usmrtila, otisak patike ili cipele.

Ovaj podatak je naznačen u spisima koje je policija dostavila tužilaštvu.

Specifičan trag na obući, međutim, do danas nije doveo do pronalaženja vlasnika. Istražitelji sumnjaju da je zločinac možda uništio obuću, koja je bila krvava i blatnjava. Ukoliko bi pronašli tu obuću, sve bi bilo rešeno.

Pored toga, sa obe strane kanala, u kojem je pronađeno Jelenino telo, na lišću i travi bilo je tragova prskanja krvi, što je veštake i forenzičare navelo na zaključak da je to mesto zločina.

- Jelenina majica u kojoj je trčala bila je natopljena krvlju - navodi izvor.

- Ali, u vodi je provela najmanje 10 sati. Njena čarapa je bila blatnjava, a tragovi blata bili su i na glavi. Veštačenjem je utvrđeno da blata ima i na pantalonama njenog supruga Zorana Marjanovića. U analizi koju je uradio policijski veštak navodi se da je zemlja sličnog sastava - dodaje izvor.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

Analizu blata nadležno tužilaštvo je zatražilo jula prošle godine. Interesantno je da je na Marjanovićevim pantalonama proneđano blato ali ne i krv. Posebna enigma je DNK na telu pevačice. Utvrđeno je da je muški, ali da ne pripada nijednom članu porodice Marjanović.

Jelena je vučena tridesetak metara. Sumnja se da ju je zločinac prvo udario u nogu i da je potom pala. Onda ju je vukao za kosu, i tada joj je spala gumica. Posle nekoliko metara ispao joj je i telefon iz džepa.

Interesantno je da su određeni biološki tragovi pronađeni i na samoj gumici za kosu. Analiza je pokazala da pripadaju Zoranu, ali i njegovom ocu Vladimiru. - Kako je utvrđeno pevačica je vučena do kanala, ali je uspela da se otrgne i pobegne na drugu stranu. Tu joj je spala patika. Zločinac je tada uspeo da je dohvati rukom za donji deo trenerke, a drugom je prvi put udario tupim predmetom u glavu i povukao u vodu. Tu joj je zadao još sedam-osam udaraca. Lobanja joj je pukla na nekoliko mesta, a udarena je ukupno devet puta - navodi izvor.

Pročitajte još: UHVAĆENI NA DELU! Marjanovići fotografisani KAD SE NISU NADALI, a njihovo ponašanje IZNENADILO JE SVE! (PAPARACO)

Pročitajte još: IZNENADNA SMRT ZORANOVOG DRUGA! Izadhnuo ispred kafića! Bio je uz Marjanovića u KRITIČNIM momentima!

#Borča

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

'