AKTUELNO

Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine.

On će popodne izaći iz Okružnog zatvora.

Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je portparol suda Mirjana Piljić.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je inače nakon dopune istrage, podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića kojom ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra 2017. godine zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović.

On je i pre toga bio privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Marjanović je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Foto: Printscreen Facebook

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom telelvizijskom realiti programu i generalno je svojim istupima skretao pažnju "žute štampe".

#Pritvor

#Zoran Marjanović

'