separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

REKLI SU JOJ DA LIČI NA NJU: Teodora-Tara će u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS iznenaditi žiri SVOJOM IMITACIJOM, a evo koliko se za nju spremala! (VIDEO)


Očekuje od žirija da bude strog!


Ovog petka od 22 časa u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" počinje treći krug u kom vas očekuju imitacije. I ovog puta neko će napustiti takmičenje, zbog čega će naše zvezdice morati dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

U ovonedeljnoj emisiji, na sceni će se naći i Teodora-Tara Stojanović, koja je odabrala da imitira Saru Jovanović, poznatu pod umetničkim imenom Sara Jo. Teodora-Tara je odabrala pesmu "Nemam vremena za to", a da li je zadovoljna dosadašnjim učešćem, koliko se pripremala za nastup i zbog čega se odlučila za ovu imitaciju, otkrila nam je u ovom intervjuu.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Nekoliko puta su mi rekli da ličim na nju i da imamo sličan glas, to je bilo presudno da za imitaciju odaberem Saru Jo. A verujem i da žiri ovo neće očekivati od mene, verovatno će misliti da ću imitirati Dua Lipu ili tako nekog - rekla je na početku Teodora-Tara.

Ona je ovo takmičenje, a posebno krug imitacija shvatila ozbiljno, pa se za ovaj nastup pripremala dugo i temeljno.

Skoro mesec dana sam se pripremala za ovaj nastup i sa plesačima i sa profesorkom pevanja - kaže Teodora-Tara.

Kako sad moraju da pored odličnog pevanja pokažu i kompletan scenski nastup, Teodora-Tara objašnjava da to nije nimalo lak zadatak i da joj je koreografija za ovaj nastup zadala najviše glavobolja.

Teško je, baš zbog toga što mi je nedostajalo kondicije, morala sam svako veče da trčim, da bih uspela da sve izvedem kako treba. To mi je bilo najteže prilikom pripreme ovog nastupa, falilo mi je vazduha, ali uspela sam i to da prevaziđem - otkrila je ova talentovana tinejdžerka.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Teodora-Tara je zadovoljna komentarima žirija u dosadašnjem takmičenju i smatra da je svaka njihova kritika i te kako značajna.

Zadovoljna sam komentarima žirija, sve što kažu, u pravu su. Svaki njihov komentar treba da iskoristimo na najbolji način, to mnogo znači za našu dalju karijeru - rekla je Teodora-Tara i dodala da je očekivala da žiri podigne kriterijume u ovoj sezoni:
Očekivala sam da budu stroži nego u prethodnim sezonama, ipak je ovo "All Stars" sezona. Ovde su najbolji od najboljih, tako da treba da budu strogi i da očekuju mnogo od nas - zaključila je Teodora-Tara.

Autor: E-Stock/Aleksandar Baclija

Kako je izgledala njena imitacija Sare Jo, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" u petak 7. decembra od 22 časa samo na TV Pink! Pored Teodore-Tare u imitacijama će se ovog petka oprobati i David Radosavljević, Toma Milovanović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Ema Simonović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti