AKTUELNO

Goca otkrila da je on miljenik žirija.

David Marković izašao je na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" drugi po redu. On je izveo pesmu "Jesen u meni" grupe "Parni valjak", i time fenomenalno odgovorio na ovonedeljni zadatak "Rok muzika sedamedesetih i osamdesetih godina".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je i ovim nastupom bio očaran, a David je s razlogom osvojio svih pet glasova i direktno se plasirao u naredni krug.

Ti si miljenik žirija, ne znam da li to znaš? Zato što mislim da si vrlo specifičan takmičar. Ti si jedno malo, slatko, emotivno biće, i u odnosu na sezonu u kojoj si se takmičio sada si mnogo samopouzdaniji, valjda si porastao, sigurniji si u svoj glas. Bila je ovo lepa interpretacija. Ja bih ti savetovala da kada pevaš ovakve pesme ne ispevavaš previše, naročito u refrenu. Generalno si bio božanstven, mnogo si lep, lepa ti je ta nova frizura, sviđa mi se - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Postoje neka deca koja su stare duše, to nije ništa ružno, to je kompliment. Ti si definitivno dete koje ima staru dušu, zato pevaš tako lepo, tako emotivno. Ti si toliko savršeno lep, ja kada bih crtala svog sina, ja bih ga tako nacrtala, da izgleda kao ti. Izgledaš kao anđeo, pevaš kao anđeo, imaš neku milost u sebi koja me obara s nogu. Perfektan si - zaključila je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'