AKTUELNO

Dobila je čistu peticu!

Milica Ilić predstavila se ove večeri u drugoj emsiji četvrtog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars" četvrta po redu i to sa pesmom "Full for Your Loving" grupe "Whitesnake".

Foto: TvPink Printscreen

Milica je pokazala svoje sposobnosti, te se sjajno snašla i u stilu koji do sada nije preferirala. Žiri je prepoznao njen kvalitet i nagradio je sa svih pet glasova i direktnim plasmanom u sledeći krug.

Ti si sjajna, ozbiljno dobra pevačica. Danas si izgledala kao tinejdž zvezda koja je imala zadatak da otpeva neku pesmu iz osamdesetih. Bila si pretačna, ali meni se to dopalo u tvojoj interpretaciji, jer imaš taj izrazit, jak vibrato. Meni si bila odlična, mislim da ti je bila nepotrebna ona improvizacija na kraju. Opet, ako te posmatramo kao mladu tinejdž zvezdu, onda to može i tako, da ti ne zameramo ništa, bila si odlična, sjajan pevač, kao žilet si tačna, svaka čast - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ništa nije falilo. Kada sam te slušala ja sam potpuno uživala. Uopšte nisam obraćala pažnju šta nedostaje već sam se bazirala na to čega ima. U tvom glasu je bilo tog prozuklog i karikiranja na fazon imitacije. Vi ste neka deca koja sve mogu, koja su multitalentovana. Gledajući tebe ja vidim fantastične moći transformacije glasa. Ti si svoj glas prilagodila rok muzici, ovo je bilo puno energije. Postala si jedna mlada gospođica svesna svojih kvaliteta, zablistala si i mudrošću, pametno koristiš te svoje resurse - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj briljantan nastup, to možete učniti u snimku u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Milica Ilić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'