AKTUELNO

Nepravedno optužila Milana Miloševića!

Bivša učesnica "Zadruge 2", koja je diskvalifikovana iz rijalitija zbog svog agresivnog ponašanja, Aleksandra Subotić ponovo je uhvaćena u laži.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je iznela niz uvreda i neistinitih optužbi na račun voditelja i novinara Milana Miloševića, te je navela da je bila iskorišćena od strane Aleksandra Čabarkape koji je otac njene ćerke Magdalene.

Zamolila bih ovog "nepristrasnog i vrlo profesionalnog" voditelja da ne ispira usta mojim imenom... Ja nikada nikoga nisam htela da razvedem, niti sam se mešala u bilo čiju vezu! Mene je kao maloletnicu iskoristio čovek duplo stariji od mene. To je već ispričana priča - napisala je Aleksandra između ostalog na svom Instagram profilu.

Međutim, gledaoci koji verno prate svaki korak učesnika "Zadruge" pronašli su snimak u kom Subotićeva od reči do reči demantuje sebe. Ona je tada rekla da se u Čabarkapu zaljubila, te da joj je bilo lepo sa njim i da se nije osećala izmanipulisano. Aleksandra je takođe, tom prilikom, naglasila da je otac njene ćerke bio oženjen, ali da je to nije sprečilo da sa njim zatrudni posle samo mesec dana zabavljanja.

Što se tiče tog s*ksualnog smisla, ne mislim da sam bila izmanipulisana, ja sam bila zaljubljena u njega i bilo mi je lepo sa njim, iskreno. On je bio oženjen. Jeste, bio je oženjen. Desilo se da sam odmah ostala trudna. Bili smo nekih mesec dana zajedno i ja sam odmah ostala trudna - rekla je Subotićeva tada.

PROČITAJTE JOŠ: ONA TO NIJE MOGLA DA PRIHVATI: David Dragojević ispričao sve o vezi sa Aleksandrom, pa otkrio da je bilo trenutaka kada nije mogao da je gleda! (FOTO)

Podsetimo, pored ovih laži i manipulacija, Aleksadra izbegava i suočavanje sa istinom. Njen, sada već bivši, dečko David Dragojević započeo novu vezu u "Zadruzi 2" sa Anom Korać, ali Subotićeva ovo ne želi da prihvati. On već danima apeluje da Aleksandra napusti njegovu porodičnu kuću u Veterniku, ali ona to odbija da čuje i uradi, pa još uvek živi pod istim krovom sa njegovom majkom Biljanom Dragojević.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 2

'