AKTUELNO

Nije odoleo šarmu i lepoti srpske pevačice.

Slavni holivudski glumac Džoni Dep ovih dana boravi u srpskoj prestonici budući da kod nas snima kadrove za film ''Minamata''. Džoni je juče snimao kadrove za film na otvorenom, i to u centru Beograda, a od jakih mera obezbeđenja niko nije mogao da mu priđe. Pored toga, malo ko je mogao i da prepozna slavnog glumca budući da je on zbog uloge Judžina Smita, čuvenog američkog fotografa, bio neprepoznatljiv.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DŽONI DEP SNIMAO DANAS KADROVE ZA FILM U CENTRU BEOGRADA! Holivudski glumac bio je NEPREPOZNATLJIV, niko nije mogao da mu priđe zbog jakih mera obezbeđenja!

Po svemu sudeći, Depu su bezbednost i mir na prvom mestu, međutim holivudski zavodnik nije mogao da odoli jednoj srpskoj lepotici u čijem je zagrljaju završio.

Foto: Printscreen Instagram

U pitanju je zgodna pevačica Ivana Nikolić, članica grupe ''Hurricane'' koja se zatekla sa Depom u istom poznatom, prestoničkom restoranu. Naime, ona mu je prišla i zamolila ga da se slikaju, na šta je on odmah pristao, a sudeći po njegovom osmehu bilo mu je i te kako prijatno u društvu lepe Srpkinje.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Džoni Dep | Johnny Depp

#pevačica

'