AKTUELNO

Slavni holivudski glumac nije ostao imun na lepotu Srpkinje.

Holivudski zavodnik Džoni Dep trenutno boravi u Beogradu gde snima kadrove za film ''Minamata'', u kojem glumi čuvenog američkog fotografa Judžina Smita. Iako je Depu bezbednost i mir tokom boravka u Srbiji na prvom mestu, on nije odoleo lepoti Srpkinje Ivane Nikolić, koja je inače pevačica i članica grupe ''Hurricane''.

Foto: Printscreen Instagram

Srpska pevačica i slavni holivudski glumac sreli su se u jednom prestoničkom restoranu, a on nije odoleo Ivaninoj lepoti, pa je pozirao nasmejan u njenom zagrljaju. Kako bismo saznali detalje susreta holivudskog zavodnika i mlade pevačice, kontaktirali smo je, a Ivana je za Pink.rs otkrila da je sa Depom ostala u kontaktu, ali i da su postigli jedan bitan dogovor.

PROČITAJTE JOŠ: SRPKINJA OČARALA DŽONIJA DEPA U BEOGRADU! Mlada pevačica završila u zagrljaju slavnog holivudskog glumca!

Foto: Printscreen Instagram

- Mogu samo da kažem da smo se našli u istom restoranu, u isto vreme, da smo se upoznali, razmenili mail adrese da bi ostali u kontaktu, ukoliko se on ponovo nađe na nekom od Karipskih ostrva. Karibi su naša baza i grupa ''Hurricane'' često boravi tamo. Džoni je jako ljubazan i prijatan čovek... Bacio je pogled na naš Jutjub kanal i na to što mi radimo. Veoma mu se dopada projekat ''Hurricane'' i poželeo nam je puno sreće u daljem radu, a takođe će biti i naš gost na nastupima na Karibima u budućnosti - otkrila je za Pink.rs mlada pevačica, a da li će Ivana produbiti odnos sa Depom, ostaje da vidimo.

Autor: M. K.

#Džoni Dep | Johnny Depp

#Ivana Nikolić

#glumac

#pevačica

'