AKTUELNO

Planirao je da manje radi, da se posveti porodici - otkrio je Goran Jovanović.

Goran Jovanović prijatelj i PR Šabana Šaulića stao je pred kamere "Paparaco lova" i otkrio sve potresne detalje o stravičnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo naš proslavljeni pevač.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On je rekao da je Šaban sreću nalazio u vremenu koje je provodio sa svojom porodicom, te da je planirao da smanji obim posla i posveti se svojim najmilijima.

Nije voleo da putuje. On je svoju sreću nalazio uglavnom kod kuće i u Krčedinu. Ovo je veliki gubitak i za ovu zemlju, i za ove ljude i za našu muziku. Mislim da se i do sada delila, ali će se tek od ovih nesrećnih dana istorija domaće muzike deliti na pre i posle Šabana Šaulića - rekao je Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Šabanov PR ispričao je za "Paparaco lov" i kako je porodica Šaulić saznala ovu tragičnu vest, te da je u prvom momentu nisu prihvatili.

Nedelja je ujutru bila, zazvonio mi je telefon, video sam Sanelin broj. Mi živimo blizu jedno drugog i razmišljam da li je u prolazu, da li ćemo kafu neku da popijemo kafu, nedelja je, pa znam da nema mnogo obaveza. Zvaničnu informaciju smo saznali iz nemačkih medija. Mi smo zvali nemačku bolnicu, pokušavali da ih dobijemo, međutim, telefonom ne daju takve informacije. Znali smo mi da je teško da vest bude dobra, ali s druge strane dok ne dobiješ ništa zvanično, ti se držiš za ono malo zrno nade, koje moraš imati u tom trenutku. Mi tada nismo znali da li je nastradao ili ne. Zvanično smo saznali kada smo videli saopštenje nemačke policije, kada je objavljeno da je preminulo lice koje je bilo na mestu suvozača. Znali smo da je Šaban bio na mestu suvozača. Eto, krenuo je na taj put i nije stigao - naveo je Goran.

Jovanović je podelio i svoje zadovoljstvo zbog toga što je sarađivao sa takvom legendom kakav je Šaban, i što je imao priliku da mu bude veoma blizak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ODLIČAN JE ODZIV! Oglasio se čovek koji je postavio MORBIDAN OGLAS za organizaciju prevoza za Šabanovu sahranu! (FOTO)

Kao da su mi ukradeni neki budući dani, neki trenuci koje je tek trebalo da provedemo zajedno. On je planirao da što manje radi u narednom periodu. Da se više druži, da provodi vreme sa porodicom, da se posveti snimanju nekih novih pesama. S druge strane, osećam se i ponosno jer malo nas ima priliku da upozna, a kamoli bude blizak sa takvim velikanom kakav je bio Šaban Šaulić, a ja sam imao tu priliku. Mogu samo da kažem "Hvala ti što si postojao i što si svojim prisustvom učinio mene boljim čovekom i plemenitijim, bogatijim za jedno takvo iskustvo". A u ime onoga koji vole muziku: ''Hvala ti što si svoj talenat toliko podelio sa nama.'' - zaključio je Goran Jovanović, PR pokojnog Šaulića.

R. L.

#Paparazzo Lov

#Šaban Šaulić

'