AKTUELNO

Pre Piksija luksuzna vila pripadala je biznismenu Andriji Draškoviću.

Fudbaler Duško Tošić i poznata pevačica Jelena Karleuša uskoro će promeni adresu stanovanja, ali poznati par neće otići daleko od svog trenutnog doma, već će se preseliti samo nekoliko kilometara dalje. Naime, Duško je krajem prošle godine kupio luksuznu vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, a za ovo zadovoljstvo iskeširao je dva i po miliona evra. Pre Piksija jedna od najlepših vila na Dedinju pripadala je biznismenu Andriji Draškoviću, gde je on živeo sa tadašnjom suprugom Elenom Karić.

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs bila je ispred luksuzne vile na Dedinju u kojoj će živeti fudbaler i pevačica, a tamo smo zabeležii fotografije i snimke na kojima se vidi i jedan neobičan detalj. Naime, cela kuća je obezbeđena bodljikavom žicom sa elektricitetom, a ovaj detalj pomalo podseća na zatvor.

Foto: Pink.rs

Vila u kojoj će se uskoro baškariti Jelena i Duško sa ćerkama Nikom i Atinom nalazi se u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Za Atinu i Niku planirane su zasebne sobe sa terasom i kupatilom, a iza kuće se nalazi veliki bazen.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: MISTERIOZNA PORUKA I BELA RUŽA: Zalediće vam se krv u žilama kad vidite šta se nalazi na ulazu u zgradu gde je pre devet godina mučki UBIJENA KSENIJA PAJČIN!

Plan fudbalera i pevačice jeste da se u vilu usele na proleće sledeće godine.

Foto: Pink.rs

Inače, ideja o prodaji vile Tošiću se rodila kada ga je Piksi iz Bešiktaša doveo u Guangdžou R&F.

Pogledajte video-snimak Piksijeve vile na Dedinju u koju će se useliti Jelena Karleuša i Duško Tošić:

Autor: Pink.rs

#Duško Tošić

#Jelena Karleuša

'