AKTUELNO

Povodom svega što je rekao o njoj i njenom odevanju oglasila se i mlada pevačica.

Modni kreator Saša Vidić bez dlake na jeziku komentariše izgled i ponašanje naših javnih ličnosti, prilikom čega često, smatraju mnogi, ne bira reči. I dok ga pojedinci dižu u nebesa zbog njegovih duhovitih opaski, drugi mu pak zameraju na bezobrazluku, a ovaj put na tapetu mu se našla mlada pevačica Teodora Džehverović, o čijem stajlingu nije imao reči hvale.

Foto: NKostić

Ovaj put sporna je bila toaleta u kojoj se Džehverovićeva pojavila na promociji svog albuma prvenca. Kako Vidić tvrdi, pevačica je iskopirala model svetski poznatog dizajnera.

- Draga Teodora, jedan je Đani Vesraće, a tebi je mama Džehva! Đani, izvini u moje ime i u ime naroda Srbije. Ova fejk i bedna kopija prevazišla je čak i Daru. Možeš da šiješ šta želiš, ali ne možeš da šiješ Versaće prvu liniju. Isuse, uzmi me, da mogu da bacam cigle s neba! Reči više nemam - bez dlake na jeziku bio je Vidić, koji je Teodorin stajling u "Svetu" ocenio nulom, a mi smo pozvali bivšu učesnicu "Zadruge" kako bismo čuli šta ima da kaže na sve ono što je kreator o njoj rekao.

Foto: FreestylerWinterStage

Ne interesuje me, nemam komentar! Hvala mu najlepše, šta god da kaže! Videla sam... Stvarno me ne interesuje, on me ne zanima! Samo nek komentariše - to je njegovo zanimanje, da komentariše, neka nastavi i hvala mu šta god da kaže - bilo je sve što je Teodora za Pink.rs želela da kaže o Vidiću.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Saša Vidić

#Teodora Džehverović

'