AKTUELNO

Veoma emotivno!

Poznate ličnosti okupile su se ponovo i u sklopu akcije "Obnovimo sebe! Zavoli! Voli!" snimili pesmu koja je posvećena Milici Rakić i svoj deci koja su stradala u zločinačkom bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine, ali i svim nevino stradalim, mučeničkim žrtvama, od civila do vojnika Srbije i Crne Gore. Takođe, posvećena je i onima čija su deca preminula od teških bolesti ili u saobraćajnim nezgodama.

Foto: Tanjug

Pesmu su otpevali Pinkova zvezdica Komnen Vuković, Jelena Tomašević, Svetlana Seka Aleksić, Mari Mari, Bojan Marović, Saša Kovačević i Milivoj Lemi Mrdaković, koji je napisao tekst, muziku i aranžman.

Tekst pesme pročitajte u nastavku.

PESMA MALOM ANĐELU

Mislim da suzu nije pustio samo onaj koji nema duše, kada su sa visine sile iz mraka, sve pod sobom počele da ruše. I nema načina da razumem i opravdam te ljude... Bombe na gradove i sela... Pa ko su oni Božijim slugama da sude? Jednu devojčicu sa kosom kao svila bezum je ubio, tog anđela bez krila... Samo Ti Gospode znaš, zašto nešto daješ i koga uzimašZa samo tren jedno je malo srce kucati prestalo Samo Ti Gospode znaš, zašto nešto daješ i koga uzimaš zar Ti je baš tad, oh dragi Bože anđela ponestalo?

Autor: Pink.rs

#Humanitarna akcija

#Pesma

#Seka Aleksić

'